Housekeeper

En housekeeper er en person, der sørger for rengøring og vedligeholdelse af et område. Housekeeperen hjælper med at holde værelserne rene, ordentlige og indbydende til jeres gæster.

Lever jeres hotelrengøring op til forventningerne?

I hotelbranchen kan selv små detaljer gøre en stor forskel. Et støvfnug på natbordet, en plet på gulvtæppet eller et mærke på lagnet kan være alt, der skal til for at ændre en gæsts opfattelse af deres ophold.

Disse tilsyneladende små ting kan have stor indflydelse på gæsternes beslutning om at vende tilbage eller anbefale hotellet til andre. Førstehåndsindtrykket vægter enormt meget. Negative anmeldelser kan hurtigt sprede sig online.

Derfor er det vigtigt at have styr på rengøringen, da grundig rengøring er afgørende for at skabe gode hoteloplevelser.

Hos BA Service har vi fokus på at levere netop det.

En kvindelig housekeeper, som står ved en seng, klar til at udføre rengøringsopgaver i et hotelværelse.
En kvinde i en sort skjorte støvsuger en gang, mens hun udfører sine pligter som husarbejder.

Mærk forskellen med en housekeeper fra BA Service

Hos BA Service ved vi, at det hotelrengøring ikke kun handler om at gøre værelserne rene. Det handler lige så meget om medarbejderne, der udfører rengøringen. At have effektive, serviceminded og pålidelige medarbejder kan virkelig rykke bjerge, når det kommer til at opretholde jeres rengøringsstandarder.

Vi lægger vægt på, at vores housekeepers forstår vigtigheden af deres rolle. Derfor gør vi meget i at oplære og træne vores housekeepers. Vi tilpasser træningen, så den passer perfekt til jeres behov og standarder.

Derved får I ikke bare nogle nye dygtige kollegaer, men housekeepere der bliver en naturlig del af jeres team. På den måde får I de bedste forudsætninger for at forvandle en simpel hotelovernatning til et indbydende og behageligt ophold væk fra hjemmet.

Kvalitetsrengøring, der skaber gode gæsteoplevelser

Når I vælger en housekeeper fra BA Service kan I være sikker på, at jeres hotelrengøring er i trygge hænder. Jeres gæster vil opleve rene og indbydende værelser, der lever op til forventningerne. I kan trygt overlade rengøringsansvaret til vores housekeeper og fokusere på andre vigtige opgaver i hverdagen.

Vores housekeeper kan hjælpe med en bred vifte af opgaver:

  • Grundig rengøring af værelser og suiter
  • Fikse senge, så de er indbydende og lækre
  • Opfyldning af toiletartikler og minibar
  • Effektiv støvsugning og gulvvask
  • Omhyggelig aftørring af alle overflader
  • Pudsning af spejle og vinduer
  • Rydde op og gøre det hyggeligt på værelserne
  • Sørge for, at fællesområder ser indbydende ud
  • Holde øje med ting, der trænger til en kærlig hånd
En kvindelig  housekeeper i en blå kjole holder en bunke hvide lagner.
En kvinde holder en stak håndklæder i et hotelværelse.

Andre services til hoteller

Rene værelser er naturligvis en grundlæggende forventning, men det er kun toppen af isbjerget. Det kræver et samspil af forskellige kompetencer og indsatser at opretholde en høj standard i alle aspekter af hotellets drift. Fra den varme velkomst i receptionen til den behagelige atmosfære i restauranten.

Et effektivt og velkoordineret team er nøglen til at sikre, at alle områder af hotellet fungerer optimalt og komplementerer hinanden. Men også lever op til gæsternes forventninger.

Derfor tilbyder vi udover housekeeper også andre vikarløsninger, der kan hjælpe jeres hoteldrift.

Leder I efter mere komplet erhvervsrengøring, tilbyder vi også hotelservice.

Over 250 dygtige vikarer klar til at hjælpe

Over 250 dygtige vikarer klar til at hjælpe

Med os får I adgang til et medarbejderkartotek på over 250 vikarer. Dette giver jer tryghed og sikkerhed i jeres bemanding. Uanset om I har brug for en dygtig housekeeper eller et helt team, får I mulighed for at dække eventuelle bemandingshuller. Men også frihed til at skalere op eller ned efter jeres behov.

24/7 servicetelefon

Har I akut behov for hjælp, kan vores housekeeper og andre vikarer komme ud til jeres sted efter nærmere aftale. Vi ved, at uforudsete situationer kan opstå når som helst. Derfor står vores team altid klar til at hjælpe jer, uanset tidspunktet.

Vi har en servicetelefon, som er åben i alle døgnets timer. Du kan derfor kontakte os, når som helst du har brug for hjælp.

Få rene og indbydende værelser med BA Service

Vi ved, at detaljerne gør hele forskellen, når det gælder gode hoteloplevelser. Hos BA Service har vi øje for de små ting der med til at forvandle middelmådige til gode oplevelser for jeres gæster. Vores housekeepere er specialister i at skabe rene og behagelige omgivelser, så dine gæster kan føle sig hjemme.

Med en af branchens mest fleksible vikarordninger kan vores housekeepere hurtigt træde til og hjælpe jer, når behovet opstår. Vi tilpasser os jeres behov, hvor vi rykker ud efter nærmere aftale.

Har du spørgsmål til vores vikarløsninger? Eller gerne vil høre mere indtil, hvordan vi kan hjælpe dit sted?

Kom i kontakt med os via. knappen nedenfor her.

En oldfrue som reder en seng

Vores services 

HOTELSERVICE

RESTAURATIONSSERVICE

KANTINESERVICE

PERSONALEREKRUTTERING

INSTITUTIONSSERVICE

KONTORRENGØRING

Kontakt os

Hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker at høre mere, er du velkommen til at udfylde vores kontaktformular nedenfor. Så vil vi vende tilbage til dig inden for den nærmeste fremtid.

Lad os holde dit sted skinnende og kørende - kontakt os allerede i dag!

BA Service