Hovedrengøring

Efterlad et godt førstehåndsindtryk med vores  hovedrengøring 

Har du brug for grundig hjælp til din hovedrengøring? 

Hovedrengøring er en meget vigtig instans, når det kommer til den generelle drift og vedligeholdelse af dit sted. Noget af det første der møder dine gæsters øjne, er renligheden af omgivelserne.

Snavsede og beskidte overflader er med til at give et frastødende indtryk, der medvirker til dårlige anmeldelser, annulleringer og lignende. Derimod medvirker rene omgivelser til, at dit sted bliver anset som mere indbydende.

 

Glade smileyer og en sund arbejdsplads

Men udover at give dig flottere og mere imødekommende omgivelser, bidrager hovedrengøring også til øget trivsel. Grundig og regelmæssig rengøring er med til at forebygge og fjerne skadelige bakterier og sygdomme.

Ved at have en god rengørignsrutine på dit sted, kan du nedsætte antallet af sygedage for både dig og dine ansatte. Herudover vil du også undgå katasrofer i form af sure smileyer og anmeldelser, når der kommer kontrol besøg.

 

Mand der rengøre en hvid overflade med en gulfarvet klud tæt på
Effektiv og dybdegående rengøring

Kvalitets rengøring når det er bedst

Selvom hovedrengøring er vigtigt kan det godt for nogen føles uoverskueligt. Hovedrengøring er nemlig mere omfattende end den almindelige daglige rengøring. Det kan være, at I ikke har nok rengøringspersonale eller tid til selv at varetage det.

Hos BA Service tilbyder vi god og grundig hjælp til hovedrengøring. Vores dygtige rengøringsfolk kommer ud i alle hjørner og kroge, som let overses.

 

Over 8 års erfaring med grundig rengøring

Vi har hjulpet vores kunder med hovedrengøring i over 8 år, så de kan opretholde standarden på deres hotel, restaurant, kontorer mv.

Vi rengør alle rum, køkkener, toiletter og værelser. Du behøver derfor ikke at tænke på at gøre noget rent selv. Med os på sidelinjen kan du i stedet fokuserer på værdiskabende aktiviteter, og det som  du er bedst til; nemlig at drive din forrenting.

Vi udfører følgende hovedrengøringssopgaver for og tilbyder hjælp til:

– Og vi kan helt sikkert også godt hjælpe dig.

Grundig og effektiv hovedrengøring uden spildtid

Vi sætter en ære i at levere kvalitetsarbejde uanset projekts omfang. Med os som din rengøringspartner er du derfor sikret kvalitets arbejde, der gør dit sted til en velduftende fornøjelse at komme til.

Vores personale er erfarent og uddannede, hvilket sikrer dig, at du får en service som lever op til forventningerne og uden spildtid.

Nedenstående er blot et udkast af, hvad vi hjælper dig med:

 • Vask og aftørring af alle overfalder
 • Rengøring og vask
 • Brug af kontrollerede rengøringsmidler
 • Rengøring med antibakterielle systemer
 • Gulvvask
 • Støvsugning
 • Tømning af skrald
 • Indvending og udvendig vask af hårde hvidevarer (f.eks. Komfur)
 • Fjernelse af spindelvæv
 • Afkalkning af fliser
 • Og meget mere

Fra kælder til loft, vi rengør hele din bygning

Trænger dit hotel, institution, kontor mv. til en ekstra rengøring? Ser paneler og gulvtæpper lidt slidte ud? Hvis ja, står vi klar med en hjælpende hånd.

Vi tilbyder effektiv hovedrengøring udført af uddannet rengøringspersonale, som efterlader jeres hotel skinnende rent. Fra kælder til kvist.

Akut hovedrengøring

Har du brug for akut hjælp til hovedrengøring?  Vi har en dag-til-dag service, hvor vores personale kan rykke ud til dig med kortvarsel efter nærmere aftale.

Skal vi holde dit sted skinnende? Kontakt os i dag!

Vores services 

HOTELSERVICE

RESTAURATIONSSERVICE

KANTINESERVICE

PERSONALEREKRUTTERING

INSTITUTIONSSERVICE

KONTORRENGØRING

Kontakt os

Hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker at høre mere, er du velkommen til at udfylde vores kontaktformular nedenfor. Så vil vi vende tilbage til dig inden for den nærmeste fremtid.

Lad os holde dit sted skinnende og kørende - kontakt os allerede i dag!