Køkkenmedhjælper København

Mangler du personale til dit køkken? Hos BA Service har vi en køkkenmedhjælper og flere  klar til at hjælpe dig med at holde dit sted kørende!

En mandelig køkkenmedhjælper, der skærer grønt i et køkken.

Personalet, der holder steder kørende under høj tempo

Nu til dags kan det være svært at finde mødestabil og god køkkenhjælp til at varetage dit køkkenopgaverne. Men udover dette kan det også være svært at holde på godt køkkenpersonale.

Der er mange forskellige arbejdsgivere som efterspørger serviceminded køkkenhjælp til deres madservice. Men i en branche med stigende efterspørgsel, og stor udskiftning kan det være svært at finde nogen, der både er pålidelige og kvalificerede.

Manglende kvalitets personale kan hurtigt give gevaldige udfordringer og benspænd for dit sted. Men med hjælp fra os  behøves det ikke at se så sort ud! Vi har et erfarent team af køkkenmedhjælpere klar til at hjælpe dig med at holde dit køkken kørende.

Dit køkken i gode hænder

Det rette køkkenpersonale kan løfte madoplevelsen til nye højder på dit sted. Et velfungerende køkken giver som regel mætte maver og glade gæster. Der sørges for, at det daglige måltid består af et smagfuldt, sundt og varieret udvalg.

Som et vikarbureau med udspring fra hotel- og restaurationsbranchen ved vi, hvor vigtig en hjælp gode hænder med erfaring kan være! Det kræver god mad forståelse, kendskab til fødevarehygiejne og gode personlige egenskaber at opretholde en god standard.

For at leve op til disse forventninger går vi meget op i vores ansættelsesproces og efterfølgende uddannelse af kandidater. Vi lægger stor vægt på, at du får en dygtig køkkenmedhjælper og serviceminded medarbejder. Det gælder uanset om du har brug for hjælp til egen kantine, restaurant eller hotel.

Kvalificeret køkkenhjælp til ethvert behov

Ikke to steder er ens, og der kan være stor forskel på behovene fra sted til sted. Derfor tilbyder vi nogle af branchens mest fleksible løsninger, hvad end der er tale om køkkenhjælp på fast- eller vikarbasis.

Vores tjenester til konkurrencedygtige priser gør det nemt for dig at frigøre din tid og energi, så du kan fokusere på at skabe lækre måltider eller fantastiske cateringoplevelser, som dine kunder forventer.

Vi har nemlig over 250 imødekommende medarbejdere til rådighed i vores kartotek, hvor vi blandt andet kan hjælpe med:

Vores medarbejdere kan hjælp dig med alt fra:

En mand der skærer bej i køkkenet.

275 kollegaer i vores kartotek

Fleksible løsninger

R

Specialiseret service

Professionel køkkenmedhjælper til hotel

I et hotelkøkken er køkkenmedhjælperne nogle af de ubesungne helte blandt køkkenpersonalet. De er med til at sikre, at køkkenarbejdet forløber sig så problemfrit sm muligt, og at opgaverne udføres hurtigt og effektivt.

En god køkkenmedhjælper har de rette kompetencer og færdigheder som er nødvendige til at varetage køkkenarbejde under højt tempo. Med os som din køkkenmedhjælperpartner kan du være sikker på, at dit hotelkøkken er i gode hænder.

 

Køkkenmedhjælper til restaurant

Er du træt af at kæmpe for at holde trit med travlheden i køkkenet? Et stigende antal ordre og mere komplekse retter kan gøre det svært at være følge med. Men med den rette køkkenmedhjælper kan din restaurant følge med efterspørgslen.

En køkkenmedhjælper kan sørge for, at køkkenaktiviteterne bare spiller efter bogen. Det giver ikke kun bedre drift i køkkenet, men også bedre koordinering mellem køkkenmedhjælperne og serveringspersonale. Dette sikrer dig, at bestillingerne sendes ud til tiden og som ønsket af gæsterne.

 

Køkkenmedhjælper til kantine

Står du og mangler en køkkenmedhjælper eller flere til at varetage køkkenet i din kantine? Kvalitets arbejdskraft der kan arbejde selvstændigt, og sammen med andre er afgørende for enhver kantine. En professionel køkkenmedhjælper kan sikre, at maden, der serveres, er sund, næringsrig og velsmagende for dine gæster.

Vi kan levere en køkkenmedhjælper løsning efter dine behov, hvad end du har brug for arbejdskraft på deltid-, fuldtid-, fast- eller på vikarbasis.

en kvindelig køkkenmedhjælper i et køkken.
Køkkenmedhjælper der hjælper til med opvasken.

Skal vi hjælpe dig med at holde dit køkken kørende?

Det er vigtigt at have nok og det rette personale til sit køkken. En god køkkenmedhjælper kan gøre forskellen i dit køkken, så tingene forløber sig gnidningsfrit, hvad end det drejer sig om tilberedning af mad, holde styr på køkkenhygiejnen eller noget tredje.

De er ikke bare nyttige hænder på dækket, men de er nødvendige problemløsere, der ved, hvordan de kan løse de køkkenproblemer, der måtte opstå. At have nok køkkenmedhjælpere med den rette ekspertise kan derfor gøre en stor forskel i dit køkken.

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at holde dit sted kørende? Klik på knappen og lad os kontakte dig.

Vores services 

HOTELSERVICE

RESTAURATIONSSERVICE

KANTINESERVICE

PERSONALEREKRUTTERING

INSTITUTIONSSERVICE

KONTORRENGØRING

Kontakt os

Hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker at høre mere, er du velkommen til at udfylde vores kontaktformular nedenfor. Så vil vi vende tilbage til dig inden for den nærmeste fremtid.

Lad os holde dit sted skinnende og kørende - kontakt os allerede i dag!