Serveringspersonale København

Serveringspersonale er ethverts spisesteds ansigt udadtil.
De er den afgørende forbindelse mellem køkken og gæst, der medvirker til en behagelig spiseoplevelse. Og står du og mangler serveringspersonale til dit arrangement? Så kan vi levere dygtig køkkenhjælp og serveringshjælp til enhver lejlighed. 

En glad kvindelig serveringsmedarbejder som hjælper med anretningen.

Gæstfrihed, der fremmer smil

At planlægge og afholde arrangementer kan være en givende, men også en meget stressende oplevelse. Der kan være mange bolde at holde styr på, hvad end der er tale om store firmaarrangementer eller mindre intime privatfester.

Ikke alene skal der mad på bordene, men hvem introducerer også maden for dine gæster? Langsomme eller manglende serveringer kan hurtig ødelægge humøret hos de sultne maver. Men der er ingen grund til at lade den festlige stemning svinde hen!

Godt serveringspersonale kan gøre hele forskellen mellem en okay oplevelse og en, oplevelse, der efter dine gæster i forbløffelse. Og hos os kan du leje serveringspersonale med den rette personlighed og erfaring til dine sammenkomster.

God service og passioneret personale giver en bedre stemning

Er du træt af kedelige præsentationer, sure ansigter og mumlende introduktioner? Imødekommelsen af gæsterne er en lige så stor en del af oplevelsen, som servering af mad og vin.

Med os som din serveringspartner kan du være sikker på, at dit arrangement er i gode hænder. Vores kvalificerede team af køkkenassistenter og selskabstjenere er klar til at tage sig godt af dit arrangement fra start til slut.

Det kan godt være, at vi ikke har en Michelin baggrund eller en årelang sommelier uddannelse i bagagen, men vi ved, hvordan man giver et godt førstehåndsindtryk. Og ikke mindst, hvordan man plejer et selskab hele vejen igennem!

Lad festlighederne spille efter bogen

Vi forstår, hvor vigtigt det er at sikre, at alle nyder deres tid, og går derfra med en tilfreds følelse. Derfor går vi ud over det sædvanlige for at sikre en så god oplevelse som muligt. Med vores køkkenhjælp og serveringshjælp kan du let bevare overblikket og nyde festen, mens vi serverer velkomstdrinks, bringer mad til buffeten og skænker vin.

Med vores hjælp vil dit arrangement helt sikkert blive en god oplevelse, der skiller sig ud fra mængden!

Vi arbejder hårdt for at skabe et behageligt arbejdsmiljø for vores personale. Dette gør det muligt for os at tiltrække erfarne kvalitetskandidater, som er glade for deres arbejde. Det betyder, at vi kan levere en service, der efterlader gode indtryk.

En tjener der fylder nogle glas med champagne.

275 kollegaer i vores kartotek

Fleksible løsninger

R

Specialiseret service

Book professionelt serveringspersonale til enhver sammenkomst

Du kan hos os leje erfarne tjenere og køkken vikarer til enhver lejlighed. Selvom vi er et vikarbureau, har vi dybe rødder inden for hotel- og restaurationsbranchen, hvorfra vi også udspringer fra. Vi lover en service i topklasse med et smil. Vores personale er serviceminded og udadvendte. 

Vi skræddersyer altid vores løsninger til dine behov, hvad end der er tale om:

 • Privatfester
 • Bryllupper
 • Firmaarrangementer
 • Konfirmationer
 • Konferencer & messer
 • Andre typer af events

Er du tvivl om, hvorvidt vi kan hjælpe dig med dit arrangement, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi lytter altid til vores kunders behov. Og har du brug for hjælp akut, kan vi rykke ud efter nærmere aftale.

Vores personale kan typisk hjælpe dig med alt fra:

 • Madservering
 • Anretning af mad
 • Opfyldning af buffeten
 • Servering af drikkevarer
 • Afrydning fra borde
 • Rengøring af affald
 • Barpersonale
 • Opvask
En kvindelig medhjælper der er i gang med at servere to tallerkner med mad.
En mandlig serveringspersonale der anretter tallerkner.

Skal vi servicere dit næste arrangement?

Har du brug for serveringspersonale til privat fest? Konferencer eller noget helt tredje? Vi står klar til at hjælpe dig med dit arrangement. Vi ved, hvor vigtigt det er at matche det rette personale til begivenheden. Godt serveringspersonale er en af nøgleingredienserne i enhver vellykket sammenkomst. Og de kan endda få stemningen vendt til det bedre.

I fællesskab finder vi den rette løsning skræddersyet til dine behov. På den måde kan du være sikker på, at du får den hjælp, som du har brug for. Alt praktisk tager vi os af – serveringspersonalet hjælper dig med koordinering af buffet og forplejning til din fest.

Kom i kontakt med os allerede i dag, og hør hvordan vi kan hjælp dig med din sammenkomst.

Vores services 

HOTELSERVICE

RESTAURATIONSSERVICE

KANTINESERVICE

PERSONALEREKRUTTERING

INSTITUTIONSSERVICE

KONTORRENGØRING

Kontakt os

Hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker at høre mere, er du velkommen til at udfylde vores kontaktformular nedenfor. Så vil vi vende tilbage til dig inden for den nærmeste fremtid.

Lad os holde dit sted skinnende og kørende - kontakt os allerede i dag!

BA Service