Hovedrengøring København

Efterlad et godt førstehåndsindtryk med professionel hovedrengøring 

Er dit hotel eller restaurant et rod? 

At holde sit sted rent er afgørende for en god gæsteoplevelse. Men det kan hurtigt blive en stor udfordring at holde styr på alt, især når der er så mange gæster, der kommer og går hver dag. Snavs og støv har det let med at hobe sig op mange forskellige steder.

Det kan være fristende kun at fokusere på de synlige områder, men at skære hjørner på rengøringen kan nemt give bagslag. Snavsede og beskidte overflader er med til at give et frastødende indtryk, der medvirker til dårlige anmeldelser og annulleringer.

Noget af det første, som møder dine gæsters øjne, er renligheden af omgivelserne. Derfor er det vigtigt at sørge for hovedrengøring af alle områder. Vi kan hjælpe dig med hovedrengøring, så dit sted både er præsentabelt for dine gæster. Og du undgår mulige sundhedsmæssige problemer.

 

En person med blå håndsker rengør et bord med en sprayflaske.
En person, der udfører grundig rengøring med blå handsker og en klud.

Glade smileyer og en sund arbejdsplads

Udover at skabe en mere indbydende atmosfære for dine gæster bidrager regelmæssig rengøring også til bedre trivsel blandt dine ansatte.

En god rengøringsrutine kan nedsætte antallet af sygedage på arbejdspladsen. Det er samtidig med, at du forebygger skadelige bakterier og sygdomme fra at sprede sig.

Ved at prioritere rengøring undgår du også sure smileyer og negative anmeldelser, når der kommer kontrol og sundhedsinspektioner. Det er noget ingen ønsker, da det kan skade dit steds omdømme og troværdighed.

Derfor er hovedrengøring ikke bare en praktisk foranstaltning, men en investering i dit steds fremtid og succes. Og vi kan hjælpe dig med professionel rengøring.

Kvalitets rengøring når det er bedst

Der er intet mere tilfredsstillende end at træde ind i en restaurant eller et hotel og se, hvor rent og indbydende det ser ud. Men nogle gange kan hovedrengøringen føles uoverskuelig. Der er ikke altid tid eller nok personale til at varetage opgaven.

Det er en mere omfattende proces end den daglige rengøring. Og det kræver både tid og ekstra hænder.

Her hos BA Service er vi specialiserede i hovedrengøring. Vores dygtige rengøringsfolk går grundigt til værks og sørger for at komme ud i alle hjørner og kroge. 

 

En stuepige med en vogn fuld af håndklæder på et hotelværelse.

Over 9 års erfaring med grundig rengøring

Vi har hjulpet vores kunder med hovedrengøring i over 9 år, så de kan opretholde standarden på deres hotel, restaurant, kontorer mv.

Vi rengør alle rum, køkkener, toiletter og værelser. Du behøver ikke at bekymre dig om at få gjort alt dette selv. Med vores hjælp kan du fokusere på de vigtige ting, der driver din forretning fremad. Og overlade den store hovedrengøring til os.

Vi udfører typisk følgende rengøringsopgaver:

Og vi kan helt sikkert også godt hjælpe dig.

Grundig og effektiv hovedrengøring uden spildtid

Vi sætter en ære i at levere kvalitetsarbejde, uanset projekts omfang. Med os som din rengøringspartner er du sikret grundig rengøring, der gør dit sted til en nydelige og velduftende fornøjelse at besøge.

Vores erfarne og uddannede personale gør alt for at levere kvalitetsarbejde, der lever op til dine forventninger. Og det bedste af det hele? Du behøver ikke bekymre dig om spildtid, for vi sørger for alt det hårde arbejde.

Nedenstående er blot et udkast af, hvad vi hjælper dig med:

 • Vask og aftørring af overfalder
 • Rensning og vask
 • Vaske gulv
 • Spindelvæv fjernes
 • Vinduer rengøres
 • Brug af skrappere midler
 • Toilet aftørring
 • Rengøring med antibakterielle systemer
 • Støvsugning
 • Tømning af skrald
 • Rengøring af hårde hvidevarer (fx komfur, vaskemaskine, opvask mv.)
 • Afkalkning af fliser
 • Og meget mere

Vi rengør hele din bygning fra kælder til loft

Trænger dit hotel, kontor eller restaurant etil hovedrengøring? Måske er gulvtæpperne blevet beskidte og  panelerne er blevet plettede og skrammede over tid. Ingen grund til at bekymre jer. Vores uddannede rengøringspersonale står klar til at give jeres sted en gennemgribende hovedrengøring, så det står skinnende rent.

En stuepige, der gør rent på et værelse.

Akut hovedrengøring

Har du brug for akut hjælp til hovedrengøring?  Vi har en dag-til-dag service, hvor vores personale kan rykke ud til dig med kortvarsel efter nærmere aftale.

Skal vi holde dit sted skinnende? Kontakt os i dag!

Vores services 

HOTELSERVICE

RESTAURATIONSSERVICE

KANTINESERVICE

PERSONALEREKRUTTERING

INSTITUTIONSSERVICE

KONTORRENGØRING

Kontakt os

Hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker at høre mere, er du velkommen til at udfylde vores kontaktformular nedenfor. Så vil vi vende tilbage til dig inden for den nærmeste fremtid.

Lad os holde dit sted skinnende og kørende - kontakt os allerede i dag!

FAQ

Hvad er en hovedrengøring?

En hovedrengøring er en grundig og omfattende rengøring af et rum eller en bygning, der indebærer rengøring af svært tilgængelige områder, fjernelse af dybere snavs og en generel opfriskning af stedet.

Hvor meget koster en hovedrengøring?

Prisen for en hovedrengøring varierer afhængigt af flere faktorer som størrelsen af rummet, antal rum, mængden af rengøring og den nødvendige tid.

Hvilke steder kan vi hjælpe med hovedrengøring?

Selvom vi primært specialiserer os indenfor erhvervsrengøring indenfor hotel- og restaurationsbranchen, kan du sagtens også få hjælp rengøring af din butik, kontor m.m.

BA Service