Personalerekruttering

Lad BA Service hjælpe dig med rekrutteringen af dit personale.

 

Rekruttering af medarbejdere og specialister

Brug din tid på det, du er god til og lad os hjælpe med rekruttering af din næste kollega. Rekruttering af en ny medarbejder kan være en lang og tidskrævende proces. Ved at samarbejde med os lettes og forkortes ansættelsesproceduren samtidig med, at din virksomhed sparer både ressourcer og penge.

BA Service er specialiseret i rekruttering af medarbejdere inden for turisme, hotel, restaurant og event.

For at komme i gang, skal du blot definere de forventninger, du har, til din nye medarbejder. Vi har en omfattende database og kan derfor ofte præsentere dig og din virksomhed for egnede kandidater i løbet af meget kort tid.

Når du har valgt den bedst egnede kandidat, forhandles løn- og arbejdsforhold direkte mellem din virksomhed og den kommende medarbejder.

275 kollegaer i vores kartotek

Fleksible løsninger

R

Specialiseret service

Lad BA Service hjælpe med personalerekruttering

Fordele ved rekruttering igennem BA Service:

  • Kun egnede kandidater
  • Hurtig stillingsbesættelse
  • Ingen omkostninger og ingen brug af tid til ansøgningsprocedure
  • Vi har grundig kendskab til de specifikke fagområder, vi rekrutterer til
  • Vi ser – naturligvis -både på både kvalifikationer og personlighed, så du er sikret en medarbejder, der passer godt ind i din virksomhed

6 måneders ubetinget tryghedsgaranti

Vi er grundige i vores rekruttering, og ved, at vi leverer kvalitet. Derfor får du en genbesættelsesgaranti på seks måneder med i købet, når du bruger BA Service. Garantien betyder, at hvis kandidaten mod forventning, ikke passer ind eller siger op inden for seks måneder, sørger vi for at finde en ny uden yderligere honorar.

Vi tilbyder vikarløsnigner indenfor:

 

Kontakt os

Hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker at høre mere, er du velkommen til at udfylde vores kontaktformular nedenfor. Så vil vi vende tilbage til dig inden for den nærmeste fremtid.

Lad os holde dit sted skinnende og kørende - kontakt os allerede i dag!

BA Service