Receptionist vikar

Receptionisten er den, som modtager og hjælper gæster.
For hoteller er receptionisten det venlige ansigt, der byder gæster velkommen og sørger for et behageligt ophold.

  Er du på udkig efter et sæt ekstra hænder til din reception? Eller måske er din reception blevet syg, og du står og har akut brug for hjælp? Eller måske har i fået travlt og har brug for ekstra mandskab? Eller måske noget helt fjerde?

  Hvad end din årsag måtte være, kan vi hos BA Service hjælpe dig med at udfylde hullerne i din bemanding. Vores receptionist vikarer står klar til at hjælpe dig med dine receptionsopgaver.

   Få en professionel receptionist til dit hotel

   Receptionen er som regel det første dine gæster møder. Enten, når de ankommer til hotellet, eller når de henvender sig telefonisk eller skriftligt. Hoteller bliver oftest bedømt på førstehåndsindtrykket. Dette gælder ikke kun de fysiske omgivelser, men også kvaliteten af den service, som jeres gæster modtager, når de henvender sig hos jer.

   Receptionen kan derfor siges at være jeres ansigt udadtil. Det er vigtigt, at receptionen skal kunne håndtere enhver form for henvendelse og forespørgsel med et smil og stor professionalisme. Og det er netop det vores kompetente personale kan.

   Vi tilbyder en af branchens mest fleksible vikarordninger, hvad end der er tale om fuldtid eller deltidshjælp. Vores receptionist vikarer er erfarne og uddannede til at varetage enhver receptionistfunktion. Ligeledes kan du forvente, at de tager imod gæsterne med et smil, og hjælper dem professionelt.

    Reception

    I receptionen kan vi bl.a. varetage:

    • Frontdesk-service
    • Telefonbookinger og omstilling
    • Opdækning til møder og konferencer
    • Håndtering af post og pakker
    • Værelsesreservationer
    • Håndtering af check-in og check-out

    Du kan læse mere her, om vores løsninger inden for hotelservice her. Har du brug for hjælp til at holde din reception kørende om natten, tilbyder vi også natportier løsninger.

     Serviceminded receptionist

     Servicemindede receptionister til din virksomhedsreception

     Har du brug for en eller flere medarbejdere til at løfte opgaverne i jeres virksomhedsreception, kan vores vikarer sagtens hjælpe jer med dette. Ligesom i hoteller, er receptionen jeres ansigt til omverdenen. Det er her jeres samarbejdspartnere, kunder, jobkandidater og andre personer henvender sig.

     Det er vigtigt, at de bliver taget godt og professionelt i mod. Hvad end der taler om ledsagelse til konference- og mødelokaler, tilkaldelse af relevante personer til modtagelse af gæsterne mv. Derfor træner og uddanner vi løbende vores vikarer, så de altid er klar til at varetage den enkelte opgave.

     Nogle af de receptionsopgaver, som vi typisk hjælper til med:

     • Modtagelse af gæster
     • Håndtering af adgangskort
     • Varemodtagelse
     • Ordning af post og pakker
     • Klargøring af mødelokaler
     • Bestilling af kontorartikler
     • Modtagning af telefonhenvendelser

     Vi tilbyder også løsninger inden for kontorrengøring.

      En fleksibel vikarordning skræddersyet til dine behov

      Der kan til tider opstå pludseligt behov for ekstra arbejdskraft. Det kan være, at højsæsonen indtræder, kollegaer der går på ferie eller pludselig sygemelding. Dog kan huller i bemandingen hurtigt medføre til problemer. Det kommer oftest til udtryk på kvaliteten af jeres service i form af lange ventetider, manglende besvarelser, tabte henvendelser og lignende.

      Med dårlige kundeoplevelser medfølger der typisk også dårlige anmeldelser, hvilket kan skade jeres forretning og omdømme. Derfor er det vigtigt at have nok personale til at varetage receptionen. Og mindst lige så vigtigt, at have det rigtige personale til jobbet.

      Om end der er tale om en fastbasis eller akut indtrædelse ved pludselig sygdom, eller sikre peronsale ved ferie, kan vi hjælpe jer med en eller flere receptionist vikarer. Vi har en branchens mest fleksible ordninger, hvor vores vikarer hurtigt kan rykke ud fra dag-til-dag efter aftale. På den måde kan I stå sikkert, når det rigtigt gælder.

      Se også: Vikar rengøring

       

      Skal vil hjælpe dig med at varetage din reception?

      Med os som din samarbejdspartner, kan du trygt og bekymringsfrit efterlade receptionsopgaverne til vores kompetente vikarer. Vi sørger for, at de kommer godt ind i jeres forretning og jeres behov. Dette gælder uanset, om du har brug for en receptionist til hotel eller virksomhed.

      Vil du gerne høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, kontakt os venligst ved at udfylde formularen forneden.

       Vores services 

       HOTELSERVICE

       RESTAURATIONSSERVICE

       KANTINESERVICE

       PERSONALEREKRUTTERING

       INSTITUTIONSSERVICE

       KONTORRENGØRING

       Kontakt os

       Hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker at høre mere, er du velkommen til at udfylde vores kontaktformular nedenfor. Så vil vi vende tilbage til dig inden for den nærmeste fremtid.

       Lad os holde dit sted skinnende og kørende - kontakt os allerede i dag!

       BA Service