Kontorrengøring

Hos BA Service tilbyder vi alle former for services inden for
kontorrengøring og vedligeholdelse.

Vi tilbyder alt inden for
kontorrengøring

RENGØRING

VICEVÆRT

HÅNDVÆRKEROPGAVER

Rengøring der gavner jeres bundlinje

Der er i dag et øget fokus på hygiejne og smitteveje, hvilket stiller særlige krav til rengøringen på kontoret. Beskidte, snavsede og støvede overflader kan hurtigt belaste indeklimaet på kontoret og give anledning til sundhedsskadelige tilstande.

Når det kommer til kontorrengøring, er støv ikke bare støv. Der kan nemlig være skadelige partikler og kemiske stoffer bundet til støvet. Gammelt støv kan blandt andet give symptomer såsom irritation i luftveje, næse og øjne, allergier, træthed, hovedpine og infektioner i luftvejen.

De fleste af os opholder os det meste af tiden indenfor på kontoret. Dette kan give konsekvenser for jer i form af øget sygefravær, nedsat produktivitet og medvirke til dårlige arbejdspladsvurderinger - alt sammen noget der påvirker jeres bundlinjen.

Trænger jeres kontor til en grundig rengøring, står vi klar med plastikhandsker og klud.

God hygiejne som topprioritet

Det kan være anstrengende for medarbejderne at selv skulle varetage rengøringen på kontoret. Det er langt fra alle medarbejdere der har tiden og evnerne til at gå helt i dybden med rengøringen. Visse kontormiljøer kan have udfordrende indretning, hvilket hurtigt medføre til beskidte og støvede overfalder.

Kan medarbejderne ikke nå, kan det hurtigt medføre til manglende eller dårlig rengøring som går udover arbejdsmotivationen og helbredet.

Hos BA Service forstår vi vigtigheden af god, effektiv og grundig rengøring. Vi har mere end 8 års erfaring som rengøringsfirma. Vores medarbejdere er specialuddannede og alle med indgående erfaring indenfor kontorrengøring. Ikke to arbejdspladser er ens, hvorfor vi altid tilpasser vores løsninger til jeres kvalitets standarder og kontormiljø.

Vi tilpasser altid vores rengøringsindsats efter jeres arbejdstider. På den måde forstyrrer vi ikke jeres arbejde eller vores eget. Vi bestræber os altid på at levere en topkvalitets rengøringsindsats som lever op til jeres forventninger.

Rengøring til erhverv, foreninger og organisationer

En ren arbejdsplads er en vigtigt forudsættende faktor for både dig og dine medarbejderes helbred og produktivitet. En ren arbejdsplads betyder meget, og fast brug af kontoret kræver løbende oprydning og rengøring.

Vi står klar med et par hjælpende hænder til jeres hovedrengøring. Vi tilbyder kontorrengøring og rengøringsservice til alt fra offentlige og private kontorområder, virksomheder, foreninger mv.

Vores medarbejdere hjælper med:

  • Støvsugning
  • Støve af
  • Vaske gulve
  • Aftørre og tømme skraldespande
  • Fejning
  • Rengøring af toiletter
  • Vinduespolering og tæpperens efter aftale

Har I et særligt behov, krav eller ønsker, skræddersyer vi selvfølgelig vores kontorrengøring og rengøringsservice til disse. Med os som jeres rengøringsfirma, kan I forvente at komme ind til nogle skinnende rene kontorer.

Pletfrie overflader
Grundig kontorrengøring og skinnende overflader

Kontorrengøring med fokus på sundhed

Er hygiejne og rene omgivelser ekstra vigtigt for dig?

Hos BA Service har vi et stort fokus på sikker rengøring og sundt arbejdsmiljø. For at sikre en høj hygiejne standard, tilbyder vi derfor rengøring med antibakterielle systemer.

Antibakterielle systemer er dokumenteret mere effektive end både almindelige rengøringsmidler og sprit, over for bakterier og vira som fx COVID-19 (Corona). Det skal nemlig være sikkert for dig og dine medarbejdere at arbejde, uden at nogen af jer skal gå på kompromis med jeres helbred.

Herudover foregår alt vores kontorrengøring med brug af miljørigtige og parfumefrie produkter. For os er det vigtigt, at I får et rent og sundt kontor. Derfor bruger vi rengøringsmidler som er skånsomme og allergivenlige.

 

Miljømærket rengøringsservice

I vil med os som samarbejdspartner få miljømærket kontorrengøring. Det skyldes at nogle rengøringsmidler kan være allergifremkaldende og give irritation hos medarbejdere med allergier.

Ved at bruge miljørigtige rengøringsmidler skåner vi ikke alene medarbejderne, men vi skaber også et bedre indeklima.

Det skal nemlig være muligt for jer at arbejde og dyrke de kollegiale forhold, uden at gå på kompromis med jeres helbred. Derfor lægger vi ekstra vægt på rengøring med miljømærket rengøringsmidler.

Tryghed og fleksibilitet hver gang

Når vi indgår en rengøringsaftale, får du nogle faste rengøringsassistenter og inspektør tilknyttet. Sammen aftaler vi fast tidspunkter, hvor vi skal komme og hjælpe med kontorrengøringen. Ved at holde et fast skema, undgår du at skulle kontakte os, hver gang I skal have kontoret rengjort.

Vores medarbejdere udfører altid alle rengøringsopgaver med omhu. På den måde kan du være sikker på at få skinnende flotte resultater hver gang.

Har I særlige ønsker eller opstår der pludselig behov, står vi altid klar til at hjælpe jer. Vi har en af branchens hurtigste reaktionstider, hvor vi efter aftale kan rykke ud fra dag til dag. Herunder har vi også en 24 timers servicetelefon, som I kan henvende jer til, hvis der skulle ske noget uventet.

Grundig rengøring

Vil I have en renere og behageligere hverdag?

Når det kommer til et godt og sundt indeklima, betaler god rengøring sig altid. Rene og sunde omgivelser har mange fordele tilknyttet og påpeges også som et vigtigt aspekt af Arbejdstilsynet.

Med vore ekspertise og dygtige medarbejdere kan I være sikre på at få grundig rengøring af jeres kontorer. Vil I gerne høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med rengøringen af jeres kontorer, kontakt os venligst ved at udfylde formularen forneden.

Vi besvarer jeres henvendelse hurtigste muligt.

Kontakt os

Hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker at høre mere, er du velkommen til at udfylde vores kontaktformular nedenfor. Så vil vi vende tilbage til dig inden for den nærmeste fremtid.

Lad os holde dit sted skinnende og kørende - kontakt os allerede i dag!

BA Service