Hotelservice

Hos BA Service udfører vi alle former for hotelservice og rengøring. Du kan både bruge os til små såvel som store rengøringsopgaver.Vi kan hjælpe dig med at holde dit sted skinnede rent, uanset hvilken type hotel, vandrehjem eller overnatningssted du har.

Vi tilbyder alt inden for
hotelservice

OLDFRUE/STUEPIGE

HOVEDRENGØRING

TJENER

KOK/KØKKENASSISTENT

KØKKENRENGØRING

OPVASK

HOUSEMAN

RECEPTIONIST

BELLBOY

HÅNDVÆRKEROPGAVER

Receptionist ikon.

NATPORTIER

Kokke ikon

KØKKENMEDHJÆLPER

Tjener ikon.

KØKKENHJÆLP

Tjener ikon.

SERVERING

KANTINEDRIFT

Hotelservice, der fremmer smil

I en branche der er præget af høj konkurrence med store udsving i aktivitetsniveauet, er det blevet vigtigere end nogensinde før at have et så velfungerende hotel som muligt.

Det er i dag ikke længere nok at blot sikre sig bookinger. Gæsterne har store forventningskrav til kvaliteten af standarderne, hvilket sætter krav til serviceniveauet og udsendet.

Førstehåndsindtryk er alfa omega – særligt indenfor hotelbranchen. Hoteller og overnatningssteder bliver oftest dømt af gæsterne ud fra førstehåndsindtrykket. Rene og pæne omgivelser kan derfor være alt afgørende for, om dine gæster booker hos jer igen.

Vi holder hånden over jeres førstehåndsindtryk

De store forventninger sætter øgede standardskrav til jeres hoteldrift. Men at drive et overnatningssted kan være lige så udfordrende som at styre en hel landsby alene.

Der er mange detaljer , som I skal have overblikket over og styr på. I situationer med underbemanding, hvor den enkelte medarbejder skal være mange steder på én gang, kan I risikere at miste fokusset fra det vigtigste, jeres gæster.

Overlast, kaotiske tilstande og manglende service, kan hurtigt medføre katastrofale konsekvenser for jeres omsætning og omdømme.

En hotelrestaurant der gøres klar til gæsterne.
En person, der udfører grundig rengøring med blå handsker og en klud.

Effektiv og pålidelig hotelservice

Har du brug for hjælp til rengøring af dit overnatningssted, står vi klar med en hjælpende  klud og spand.

Vi tilbyder fleksible hotelservice løsninger skræddersyet til dine behov. Ikke to overnatningssteder er ens, da der kan være et svingende behov fra sted til sted. Med os som jeres rengøringspartner kan du forvente effektiv og grundig rengøring tilpasset til dit overnatningssted.

Akutservice efter aftale

Opstår der pludseligt akut behov for hjælp, kan vores dygtige kollegaer hurtigt rykke ud efter aftale. Vi kan hurtigt træde til, hvad end der er tale om akut eller faste opgaver. Vi sætter en stor ære i at skabe en god oplevelse, hvorfor vi sætter et ekstra stort fokus på at være pålidelige. Med os ved din side, kan du rolgit og trugt overlade rengørignen af jeres til os.

Miljømærket rengøring

En høj hygiejne standard med grundig rengøring er en asbolut nødvendighed, hvis dit hotel skal fremstå indbydende overfor gæsterne. Vores effektive og detaljeorienterede kollegaer sørger for, at dine hotelgæster møder rene omgivelser både indenfor og udenfor deres hotelværelser.

Vores personale har en solid branche erfaring, hvor vi kan hjælpe dig med stort set alt inden for hotelrengøring.

Specialister inden for antibakterielle systemer

Er ekstra grundig rengøring vigtig hos jer, tilbyder vi også rengøring med antibakterielle systemer. Vi har nemlig valgt at specialiserer os inden for rengøring med antibakterielle systemer. Systemer der er dokumenteret mere effektive end både almindelige rengøringsmidler og sprit – også over for bakterier og vira såsom fx COVID-19 (Corona).

  275 kollegaer i vores kartotek

  Fleksible løsninger

  R

  Specialiseret service

  Over 11 års erfaring indenfor topklasse hotelservice

  Hos BA Service forstår vi, hvor hårdt og tidskrævende det kan være at drive et hotel. Der er mange bolde i luften at holde styr på, når det kommer til at sikre sine gæster en god oplevelse.

  Vi er et vikarbureau med mere end 11 års erfaring inden for hotelservice. Vi har gennem årene hjulpet hoteller, vandrehjem og andre overnatningssteder med at varetage deres drift. Herunder at opretholde en høj rengøringsstandard. Alle vores medarbejdere er dygtige og pålidelige specialister, hvilket sikrer jer, at arbejdet udføres ordenligt.

   

  Mand der rengøre en hvid overflade med en gulfarvet klud tæt på
  Stribede puder på en redt seng.

  Vi kan hjælpe med alt indenfor hotelservice

  Vi udfører alle former for hotelrengøring og hotelservice. Vi tilpasser altid vores løsninger til jeres unikke behov og ønsker. Vi tilbyder både totalløsninger, men også enkelt løsninger indenfor følgende kategorier:

  Uanset typen og omfanget af jeres behov, er alle vores løsninger fleksible. Det vil sige, at vi løbende kan tilpasse vores hjælp til jeres situation, skulle der ske noget uventet.

  Vi går nemlig meget op i at sikre jer en grundig og pålidelig hotelservice. En service der er med til at sikre jeres gæster et behageligt ophold – og forhåbenligt mange flere i fremtiden.

   

  5 Stjernet hotelservice

  Har dit hotel brug for en hjælpende hånd til sæsonstarten, står vi klar med et par hjælpende hænder.

  Vi tilbyder fleksible topklasse løsninger der matcher jeres behov. Opstår der ad-hoc eller akutte opgaver udover de sædvanlige, står vores dygtige medarbejder klar til at hjælpe.

  Vi sætter en stor ære at gøre vores kunder og deres gæster glade. Vi gør vores bedste for at sikre, at alle jeres standarder overholdes. Hertil at vi kan rykke ud til jeres sted, når det rigtigt gælder. Derfor har vi en dag til dag service og en 24 timers telefonservice, så I bekymringsfrit kan overlade rengøringen til os.

  Et rent hotelværelse klar til gæsterne.
  Hotelrengøring der er tilpasset jeres individuelle behov

  Skinnende ren hotelrengøring

  Med os på sidelinjen kan I forvente en høj rengørings standard. God hygiejne er en nødvendighed for at sikre, at jeres hotel fremstår indbydende, lever op til kunders forventninger og opfylder sundheds- og sikkerhedskravene. 

  Vores personale er effektive og detaljeorienterede, hvilket sikrer jer, at jeres hotelgæster møder rene og skinnede værelser, når de er på besøg hos jer. Vores personale har flere års erfaring fra branchen, hvor de kan hjælpe jer med stort set alt inden for hotelrengøring.

  Endvidere sætter vi et ekstra stort fokus på ordentlig hygiejne og sundhed. Derfor anvender vores rengøringspersonale antibakterielle systemer. Systemer som er dokumenteret mere effektive end både almindelige rengøringsmidler og sprit, når det kommer til bakterier og vira som fx COVID-19 (Corona).

   Øjeblikkelig professionelle løsninger

   Vi tager altid udgangspunkt i jeres behov og ønsker, når vi sammensætter et tilbud til dig.

   Vi er kendt for vores effektive service, og for vores store og erfarne netværk af medarbejdere. Vi kan efter aftale hurtigt rykke ud og løse den rengøringsopgave, som I har brug for hjælp til. Dettee gælder også, hvis I har brug for vikarer i forbindelse med sygdom eller i særlig travle perioder.

   En af branchens mest fleksible serviceordninger

   Hvis I har brug for mere langsigtede løsninger, kan vi også klarer det. Vi sammensætter en løsning, hvor I slipper for at håndtere rekruttering, lønudbetalinger samt at finde vikarer ved sygdom.

   Alle vores løsninger er fleksible, og det er nemt for jer at tilpasse aftalen, hvis jeres behov ændrer sig. Uanset om I har et akut behov eller ønsker, at vi tager ansvaret for hele rengøringen af jeres hotel, kan vores dygtige personale med garanti løfte opgaven.

   Kontakt os for et uforpligtende tilbud eller hvis du vil høre mere om hotelservice.

   Kontakt os

   Hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker at høre mere, er du velkommen til at udfylde vores kontaktformular nedenfor. Så vil vi vende tilbage til dig inden for den nærmeste fremtid.

   Lad os holde dit sted skinnende og kørende - kontakt os allerede i dag!

   FAQ

   Hvad er hotelservice?

   Service af et hotel omfatter en række forskellige rengøringsløsninger som rengøring af værelser, reception, fællesrum og andet hotelrengøring.

   Hvordan forbedrer hotelservice en gæsts ophold?

   God rengøring er afgørende for et godt førstehåndsindtryk. Rene omgivelser og en imødekommende atmosfære bidrager til mere tilfredshed og en god oplevelse.

   Hvad får jeg med hotelservice hos BA Service?

   Vi skræddersyer altid vores løsninger efter dine behov. Du kan derfor selv vælge, hvad vi skal hjælpe dig med. Mange foretrækker dog komplet hjælp til hotelrengøring.

   Hvilke overnatningssteder hjælper vi?

   Selvom vi er specialiseret indenfor hotelbranchen, tilbyder vi også service til vandrehjem, mindre såvel som større overnatningssteder og forskellige typer af hoteller.

    BA Service