Køkken vikarer

En vikar som sprøjter en overflade til og rengøre effektivt og dybdegående en bordoverflade

Har I brug for hjælp til jeres køkken?

Køkkenet er det vigtigste rum i et enhver restaurant. Køkkenet er der, hvor magien sker, og dit spisesteds hjerte. Driver du et spisested, er det vigtigt, at du både har det rette udstyr, men også det rette personale til at lave lækkert mad til dine gæster.

Passer I på jeres hjerte?

Et velfungerende køkken giver glade gæster og mætte maver – alt sammen noget der kan mærkes på bundlinjen. Som hjertet i enhver restaurant, er det vigtigt at passe godt på sit køkken.

Viser I ikke jeres køkken kærlighed, kan det blive en kilde til store og katastrofale problemer.

Et belastet køkken og dårligt køkkenhold vil hurtigt ødelægge den gode madoplevelse. Derudover kan mangel på kvalificeret personale give en dårlig spiseoplevelse.

Ovenstående er blot nogle af de truende og sviende problemer, der kan ødelægge jeres forretning. 

  Dygtigt køkkenpersonale

  Hvis du nogensinde er i knibe og har brug for lidt ekstra hjælp i køkkenet, står vi klar med en hjælpende hånd. Nogle gange opstår der uforudsigelige ting som sygefravær og ekstra travlhed. Dette kan være mere med til at skabe kaotiske tilstande i køkkenet.

  Intet over kog med BA Service

  Med os på sidelinjen er der ingen grund til panik. Hvad end du står og mangler en kok, køkkenassistenter, serveringspersonale eller en opvasker vikar, kan vi være behjælpelige.  Vi kan hjælpe dig med alt fra køkkenrengøring til alle typer køkken vikarer. Vores medarbejdere er pålidelige, uddannede og dygtige. En opskrift der sikrer dit sted gode spiseoplevelser og mætte maver. Vores køkken vikarer har erfaring med at lave både varm og kold mad, hvor de kan være behjæleplige med alle tænkelige opgaver. Vi kan hjælpe med alt fra:
  • Catering
  • Buffet
  • Morgenmad
  • Frokostordning
  • Høj gastronomiske oplevelser
  To mandlige køkkenassistenter , der gør rent.
  Kokke der klargør en servering

  Køkkenarbejde, der skuber liv i dit steds hjerte

  Vi sætter en store ære i at udføre ordenligt arbejde. Derfor går vi meget op i at uddanne vores medarbejdere, så de kan efterleve dette ønske. Når du indgår et samarbejde med os, er du sikker på at få kvalificerede medarbejdere som har styr på både madlavning og fødevarehygiejne.

  Fokus på samarbejde 

  Vores medarbejdere er vant til at rykke ind og arbejde tæt sammen med et eksisterende team – fra tjenere til  ledere. De ved, at man opnår mest, hvis man løfter samlet i flok. Samtidig er de ikke bange for at arbejde selvstændigt og tage eget initiativ. 

  Professionelt arbejde og kvalitet 

  Vores køkken vikarer har naturligvis fuld fokus på kvaliteten. Lige fra råvarer, tilberedning, fødevaresikkerhed til at præsentere lækre måltider, der får dine gæsters mund til at løbe i vand.

  Ydeligere, har de et godt overblik og er vant til at have mange bolde i luften, uden at det går på kompromis med servicen.

  Nogle af branchens mest fleksible 

  Opstår der pludselig mangel på personale, kan vores vikarer træde hurtigt til efter nærmere aftale. De er nemlig mødestabile og fleksible. Vi tilbyder køkken vikar løsninger til både kortere og længere aftaler, uanset om det er til morgen, middag, aften eller nat. 

  Ønsker du at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dit køkken, kontakt os ved klikke på knappen nedenfor.

   Vores services 

   HOTELSERVICE

   RESTAURATIONSSERVICE

   KANTINESERVICE

   PERSONALEREKRUTTERING

   INSTITUTIONSSERVICE

   KONTORRENGØRING

   Kontakt os

   Hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker at høre mere, er du velkommen til at udfylde vores kontaktformular nedenfor. Så vil vi vende tilbage til dig inden for den nærmeste fremtid.

   Lad os holde dit sted skinnende og kørende - kontakt os allerede i dag!

   BA Service