Opvasker vikar København

Står du og mangler en opvasker til jeres køkken?

Opvaskefunktionen spiller en afgørende rolle for dit køkken og dit køkkenhold. Dårlig hygiejne i køkkenet kan nemlig skade din kerneforretning markant på flere måder.

Derfor er gode sanitære forhold afgørende for dine gæsters sundhed og egen brug af servicen. Madrester, støv, skidt og snavs kan hurtigt danne bakteriebomber rundt omkring i køkkenet.

Undgå sure smileyer og virusser med den rette opvasker vikar

Dårlig og manglende opvask kan hurtigt give en katastrofal fødevaresikkerhed i køkkenet, da bakterierne nemt kan sprede sig. Herunder give anledning til at fødevarebårne virusser kommer i omløb.

Kommer der først udbrud, kan det hurtigt medfølge til dårlige spiseoplevelser, “sure smileyer” og varsler fra Fødevare- og sundhedsmyndighederne. Alt sammen noget forkrøblende, der kan slå et søm i kisten på dit steds omdømme.

God hygiejne er en forudsætning for et velfungerende køkken og optimal fødevaresikkerhed. Det er en af de ting som har en direkte indflydelse på din bundlinje. Derfor er det vigtigt, at du har styr på opvaskefunktionen i din restaurant, kantine eller hotel.

 

Alle har brug for en god og pålidelig opvasker

 

Hvis en restaurant eller kantine skal køre godt, kræver det, en dygtig opvasker. At der er styr på opvasken, er nemlig afgørende for, om der er redskaber nok til at lave mad med. Hertil, om der er nok service til at holde stedet kørende.

Mén, hvad mange glemmer er, at det er afgørende, at arbejdet udføres grundigt!

Gode sanitære forhold og rene redskaber til tiden, sætter krav til opvaskefunktionen. Madrester på køkkenredskaber og servicen  efterlader dårlige indtryk og væmmelse på højde med at finde hår i maden hos gæsterne.

Det er derfor vigtigt at have en opvasker der forstår vigtigheden af god hygiejne!

  Blåstemplet hjælp til jeres opvaskefunktion

  Har du svært ved at finde kvalificeret arbejdskraft til at varetage jeres opvask, kan vi hos BA Service være behjælpelige. Vi sætter en stor dyd i, at alle vores medarbejdere lever op til både vores og jeres forventninger. At de forstår jeres forretning, vigtigheden af god fødevarehygiejne og sammenspillet mellem opvask og resten af køkkenet.

  Professionel kvalitets hjælp

  Når du hyrer en opvasker vikar hos os, kan du trygt stole på, at kvaliteten er i top. Vores vikarer er passionerede omkring deres arbejde, og vi gennemfører løbende kvalitetskontrol af arbejdet. Dette sikrer dig, at hygiejne standarden og kvaliteten er som forventet. Vi bestræber os altid efter at levere den bedste service, uanset om der er tale om vikarløsninger inden for: Du kan være sikker på, at du får kvalitetshjælp til opvasken, så tingene er rene og flotte. Og så det hele bare spiller i dit køkken.

  Rengøring, der lever op til hygiejne kravene

  Vores medarbejdere er uddannede og trænede i grundig rengøring. Så du får en opvaskefunktion som lever op til Fødevarestyrelsens krav til hygiejne. Vores vikarer er specialister inden for antibakterielle systemer, hvilket sikrer jeres fødevaresikkerhed og hygiejne yderligere.

  Over 9 erfaring med køkken hjælp

  Vi har siden 2013 hjulpet vores kunder indenfor hotel- og restaurationsbranchen med at bemande vigtige funktioner og opretholde standarderne. Vi hjælper vores kunder væk fra en hektisk og kaotisk hverdag til en mere ren og ordenlig én. Med en ellere flere af vores vikarer i ryggen, kan du roligt fokusere på din kerenforretning, mens vi tager os af opvasken. Vores vikarer hjælper dig og sørger for:
  • At opvasken er ren
  • Et rent køkken
  • Hygiejnekravene overholdes
  • Rene redskaber til tiden
  • Servicen er ren og klar til brug
   

   Skræddersyede vikarløsninger 

   Alle vores opvasker vikarløsninger tilpasses altid efter dine behov. Der er ikke to restauranter og spisesteder som er ens.

   Nogle har eksempelvis brug for hjælp til varetagelse af opvasken om dagen, hvorimod andre har brug for hjælp om aftenen.

   Ligeledes har nogle brug for hjælp under højsæsonerne med behov for kortvarige og længerevarende vikariater. Hvad end dine behov er, kan vi helt sikkert finde en løsning, der passer til dine behov.

    

    24/7 servicetelefon

    Har du akut behov for hjælp, kan vores vikarer komme ud til dit sted efter nærmere aftale. Vi har også en servicetelefon som er åben i alle døgnets timer. Du kan derfor kontakte os, når som helst du har brug for hjælp.

     Vores services 

     HOTELSERVICE

     RESTAURATIONSSERVICE

     KANTINESERVICE

     PERSONALEREKRUTTERING

     INSTITUTIONSSERVICE

     KONTORRENGØRING

     Kontakt os, hvis du akut har brug for en opvasker…

     Hvis du pga. sygdom eller ferie pludselig står uden en opvasker, er der ingen grund til panik. Hos os kan du nemlig få en opvasker vikar, også med meget kort varsel, så du fortsat kan holde dit sted åbent. Kan din sædvanlige opvasker ikke møde op, så ringer du bare til os! Vi giver altid personlig service, derudover, ugentlige statusmøder med vores driftsdirektør, for at sikre dig, at alt er som det skal være.

     Kontakt os

     Hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker at høre mere, er du velkommen til at udfylde vores kontaktformular nedenfor. Så vil vi vende tilbage til dig inden for den nærmeste fremtid.

     Lad os holde dit sted skinnende og kørende - kontakt os allerede i dag!

     BA Service