Grundigt rent i køkkenet

På mange arbejdspladser udgør køkkenet en vigtig del af arbejdsmiljøet. Det er her, at maden bliver tilberedt, lavet og gjort klar til frokostordning. For mange medarbejdere er frokostordning noget ganske særligt. 

Det er et sted, hvor medarbejderne får mulighed for at samles, koble af og nyde et måltid i samværet af sine kollegaer. For mange er det en kilde til øget arbejdsglæde, som bidrager til øget produktivitet og arbejdsmoral.

Dog er køkkenet også et af mest bakteriefyldt rum, hvor manglende eller dårlig køkkenrengøring hurtigt kan sætte tydelige spor. Beskidte, snavsede og urene overflader kan give konsekvenser for fødevarehygiejnen, hvilket medvirker til dannelsen og spredning af vira, allergifremkaldende og sundhedsskadelige sygdomme.

Er uheldet ude, vil det medføre til øget sygefravær og nedsat arbejde blandt medarbejderne.

Det at køkkenet bruges dagligt betyder, forudsætter særlige krav i forhold meget grundig og regelmæssig rengøring. 

Professionel rengøring der giver tryghed

Hos BA Service forstår vi vigtigheden af sunde rammer, sikker og god fødevarehygiejne. Det er vigtigt at både medarbejdere og gæster kan nyde et måltid uden at skulle gå på kompromis med deres helbred.

Grundig rengøring sikrer et bedre indeklima, og risikoen for at udvikle sygdomme og allergier mindskes markant. Det betyder også, at dine medarbejdere er mere friske og mødestabile.

Færre sygemeldinger bidrager også til en positiv dagligdag og øger produktiviteten. Så en investering i grundig køkkenrengøring er både en investering i god hygiejne, men også i et godt arbejdsmiljø og en sund bundlinje.

 

Over 8 års erfaring med rengøringsservice

Med os som dit rengøringsfirma kan du være sikker på, at du får en grundig og effektiv rengøring som er nødvendig for at drive et sundt køkken og kantine. 

Vi har mange års erfaring med erhvervsrengøring, hvor vi gennem årene har hjulpet kunder indenfor offentlige og private køkkener, små- og mellemstore virksomheder, foreninger, institutioner, hoteller, spisesteder og restauranter. Vi kender til vigtigheden af en god daglig køkkenhygiejne. 

Vores personale har alle sammen indgående erfaring og er udannede indenfor rengøring af køkkener, hvorfor du kan være sikker på, at ingen afkrog går urent hen. I den daglige rengøring, kan man hurtigt komme til at glemme eller overse at rengøre vanskelige steder. 

 

Pletfri og skinnende overflader

For at opretholde en sublime sundhedsstandard og kvalitet af rengøring, har vi valgt at uddanne vores personale særligt indenfor dette. Med en rengøringsserviceaftale hos os kan du bekymringsfrit og trygt overlade køkkenrengøringen til vores personale.

Vi sørger for at rengøre alt i køkkenet, om det er:

  • Kogeplader
  • Køkkenskabe
  • Udstyr og service
  • Oven rens
  • Rengøring af køleskabe
  • Afkalkning
  • Støve af
  • Tømme skraldespande
  • Gulvvask

Ikke to arbejdspladser er ens, hvorfor vi altid skræddersyer vores løsninger 100% til dine unikke behov. Har du et særligt behov, skal vi nok finde den rette løsning til jer. Herudover tilpasser vi altid vores rengøring efter aftalte tidspunkter med jer, for ikke at forstyrre jeres arbejde.

Vi tilbyder også kantineservice og kantinedrift til arbejdspladser med kantiner, samt restaurant rengøring til restauranter og spisesteder.

Effektiv køkkenrengøring
Grundig rengøring

Rengøring der kan gavne din bundlinje

Der er i dag ekstra fokus på hygiejne og smitteveje. Er hygiejne ekstra vigtigt for dig? Vi tilbyder også rengøring med ACT CleanCoatTM, et antibakterielt system, der dokumenteret mere effektiv end både almindelige rengøringsmidler og sprit, også over for bakterier og vira som fx COVID-19 (Corona).

Vi ved, hvor det er vigtigst at gøre grundigt rent i køkkener og kantiner. I den daglige rengøring kommer man nemt til at fokusere på de samme steder, mens skidtet hober sig op steder, der ikke er så let tilgængelige. Derfor er regelmæssig hovedrengøring vigtigt, og gør lettere at holde rent i det daglige. Rengjorte områder fremstår desuden mindre slidte.

 

Skal vi rengøre jeres køkken?

Rengøring af køkkener kan være en krævende proces, som forudsætter særlige krav til rengøringen, hvis dit køkken skal holde gode og sunderammer. Har dit køkken brug for hjælp med rengøringen, står vi klar med et par hjælpende hænder.

Efter indgået aftale kan rykke ud fra dag til dag – også hvis der opstår et akut behov. Du vil her få tilknyttet nogle faste vikarer og en inspektør, så du bekymringsfrit kan fokusere på det, som du er bedst til, nemlig at drive din forretning.

Vil du gerne høre mere om, hvilke løsninger vi har, og hvordan vi kan hjælpe dig, beder vi dig kontakte os ved at udfylde kontaktformularen forneden. Vi besvarer din henvendelses hurtigst muligt.

 

Vores services 

HOTELSERVICE

RESTAURATIONSSERVICE

KANTINESERVICE

PERSONALEREKRUTTERING

INSTITUTIONSSERVICE

KONTORRENGØRING

Kontakt os

Hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker at høre mere, er du velkommen til at udfylde vores kontaktformular nedenfor. Så vil vi vende tilbage til dig inden for den nærmeste fremtid.

Lad os holde dit sted skinnende og kørende - kontakt os allerede i dag!