Restaurationsservice

Har du brug for hjælp til din restaurant? Hos BA Service tilbyder vi alle former for services inden for restaurationsbranchen.

Vi tilbyder alt inden for
restaurationsservice

KOK

KØKKENASSISTENER

KØKKENRENGØRING

OPVASK

TJENER

RENGØRING

Har du styr på hygiejnen i din restaurant?

Noget af det første dine gæster ligger mærke er, hvor rent og ordentligt der er i din restaurant. Spisesteder bliver ligesom overnatningssteder bedømt ud fra et førstehåndsindtryk. Derfor er det afgørende, at førstehåndsindtrykket er godt.

Rene og nydelige omgivelser er med til at danne et indbydende og professionelt indtryk hos dine gæter. Derimod sætter beskidte omgivelser gang i alarmlygterne. Beskidte omgivelser er med til at øge fordommene, give væmmelse og skræmme gæsterne væk.

Genvind kontrollen over førstehåndsindtrykket

Hygiejnen på dit sted har derfor en afgørende betydning for, hvordan dit sted bliver opfattet. Men beskidte omgivelser har ikke kun konsekvenser for din tiltrækning af gæster.

En af det mest tåkrummende øjeblikke for ethvert spisested er, når der kommer kontrolbesøg fra Fødevarerstyrelsen.

Har du ikke styr på hovedrengøringen, kan det medføre til, at jeres restaurant går en dyster skæbne i møde. Sure smileyer kan give markante konsekvenser for jeres omsætning, og hvordan gæsterne anser jeres sted.

Lad os hjælpe dig få et sted til glæde for gæser og ansatte

Ikke alle spisesteder er ens. Nogle steder kræver ofte rengøring og flere gange om dagen, mens andre kan nøjes med nogle få gange. For nogle restauranter kan det være udfordrende selv at sørge for dybdegående rengøring af deres udstyr og inventar.

Det er ikke altid, at man har personale nok, eller tiden til selv at varetage rengøringen af sin restaurant.

BA Service gør et godt førstehåndsindtryk på dine gæster

Hos Ba Service er vi eksperter indenfor restaurant rengøring og service. Vi udspringer af hotel- og restaurationsbranchen, hvor vi har over 8 års erfaring.

Vi tilbyder vores mandskabsløsninger fast- som på vikarbasis. Uanset om du skal bruge 100 ansatte eller blot 1 til rengøring af din restaurant, for en dag eller nat eller længere.

Vores medarbejdere står klar til at servicere din restaurant. Efter aftale kan vi hjælpe dig selv med kort varsel.

 

Nogle af branchens allermest fleksible ordninger

Har du brug for akut hjælp? Eller hjælp til kommende sæsonen?

Hvad end årsagen, kan vi løse opgaven med en af branchens mest fleksbile vikarordninger. Vi tilbyder dag-til-dag service og en 24 timers servicetelefon/mail.

Du kan derfor altid henvende dig bekymringsfrit, hvis du har brug for hjælp eller spørgsmål

Professionel hjælp, der får din restaurant i topform

Alle vores vikarer har længere praktiske erfaring. Vi sørger altid for, at vi har dygtige medarbejdere inden for alle områder i restauranten.

Vores medarbejdere opfylder strenge kvalitetskrav, hvilket garanterer dig kvalitetsarbejde og en god service.

Vi brænder nemlig for at gøre din restaurant skinnende ren og indbydende. Vi tilbyder derfor rengøring og andet hjælp på alle tidspunkter efter aftale. Herunder kan vi levere ekstra personale i forbindelse med større begivenheder og i travle perioder.

Læs mere her om vores:

Herudover tilbyder vi også rengøring med desinfektion og brug af antibakterielle systemer til forebyggelse og bekæmpelse af virus, svamp og bakterier i din restaurant.

Kontakt os

Hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker at høre mere, er du velkommen til at udfylde vores kontaktformular nedenfor. Så vil vi vende tilbage til dig inden for den nærmeste fremtid.

Lad os holde dit sted skinnende og kørende - kontakt os allerede i dag!

BA Service