Tjener vikar København

En tjener vikar er en midlertidig medarbejder eller afløser i restaurationsbranchen.
For restauranter er det en fleksibel løsning til at håndtere travle perioder og personaleudfordringer. Og vi har over 75 selskabstjener vikarer, som står klar til at rykke ud til dit sted.

En tjener der tager i mod en bestilling.

Tjener vikarer, der gør jeres service endnu bedre

Driver du et spisested, er du nok bekendt med, hvor hårdt det er at drive forretning. Jagten efter den gode madoplevelse sætter store forventninger.

Mén god mad alene er ikke nok til at klare sig igennem nåleøjet. Der i dag et øget fokus fra gæsternes side, at restaurantbesøg også skal være en god helhedsoplevelse. Et godt besøg  sætter  krav til god service og en hyggelig atmosfære.

Undgå de dårlige spiseoplevelser med BA Service

Det kan være katastrofalt for dit spisested at have lav bemanding eller være overlæsset med serveringer. Derudover kan manglende kvalifikationer hos personalet også medvirke til en ringere service og utilfredse kunder.

Lange ventetider og manglende ekspedering kan give en lav kundeloyalitet og et dårligere omdømme. Konsekvenser som disse er skadelige for din forretning.

Hos BA Service ved vi, hvor altafgørende det er at have sin fulde bemanding på plads. Men også den helt rigtige bemanding. Med over 9 års erfaring inden for hotel- og restaurationsbranchen, ved vi, hvor vigtigt det er at have det rigtige personale til jobbet. Personale der imødekommer jer og de stigende forventninger fra jeres gæster.

De bedste medarbejdere, når du mest behøver dem

Hvad end du skal bruge en eller flere selskabstjenere, kan vi være behjælpelige. Det er nemlig ikke altid, at man kan skaffe nok personale til tiden, hvilket kan sætte dit sted i en hektisk situation. Det kan derfor være en stor hjælp for dig at hente hjælp fra efarne tjener vikarer.

Den gode serviceoplevelse er i centrum hos os

Har du brug for et par ekstra hænder, kan vi hos BA Service hjælpe dig ud af nøden. Vi er et erfarent vikarbureau i København, der har eksisteret siden 2013. Vi har siden vores start hjulpet restauratører og spisetider med kvalitets vikarløsninger.

Vi ved derfor, hvordan hotel- og restaurationsbranchen fungerer. Herunder hvilke krav, der måtte være til medarbejderne i branchen.

Hvad end du står og mangler en tjener vikar, en kok eller køkkenassistenter, har vi medarbejdere i vores kartotek, som står klar til at rykke ud med kort varsel.

En tjener der fylder nogle glas med champagne.

275 kollegaer i vores kartotek

Fleksible løsninger

R

Specialiseret service

Vi hygger altid om dine gæster

Glade mennesker, god stemning og gode oplevelser. Det er dét vores tjenere brænder for. De er på gulvet for at sikre, at dine gæster får en dejlig og mindeværdig oplevelse. De er sammen med dig og sikrer din restaurants ansigt udadtil.

Du kan læne dig roligt tilbage og nyde, at det hele spiller, når vores smilende tjenere giver dine gæster god service. Om det er en fast selskabstjener, tjener vikar eller serveringshjælp, har vi med garanti den rette løsning til dig.

Få den bedste helhedsoplevelse med vores dygtige kollegaer

Alle vores vikarer er dygtige og erfarne kollegaer der ved, hvordan man skaber en autentisk og bedst mulige helhedsoplevelse. Gode og unikke oplevelser giver ikke kun et godt indtryk, men de giver også minder.

Glade og mætte gæster giver dig loyale kunder og en øget indtjening.

Vi har over 75  professionelle tjenere både til a la carte og selskaber. Uanset, hvilken restaurant du driver, og hvad der måtte være behov for, er det helt sikkert, at vi har en tjener vikar som kan hjælpe dig.

Morgenmadstjener

Har du kun brug for ekstra personale til at varetage jeres brunch- og morgenmadsrestaurant, har vi både tjener vikarer og køkkenassistenter, som kan varetage din morgenmadsservicering.

En hotelrestaurant der gøres klar til gæsterne.
En mandlig tjener, der holder en tallerken med mad.

Book en selskabstjener til at afvikle dit selskab

Serveringhjælp tilbydes til større selskaber. Med en erfaren selskabstjener er du sikret velkvalificeret hjælp. Én der ved, hvordan man afvikler et selskab professionelt. ​Vores tjenere har øje på hver finger og sørger for, at arrangementet forløber sig gnidningsfrit. Book en af vores dygtige selskabstjenere til at afvikle et helaftensarrangement – fra reception til natmad eller blot en middag. Med en selskabstjener fra BA Service får du:
  • En tjener med bred erfaring inden for afvikling af selskaber
  • En detaljeret tidsplan udformet og koordineret med køkkenet
  • Én som står i spidsen og tager opgaverne i tjenerstaben
  • Pålidelig og erfarent arbejdskraft
  • En nærværende gæsteoplevelse fra start til slut

Vi tilbyder også komplette løsninger

Har du både brug for en overtjener, flere tjener vikarer og hjælp til dine morgenmadstjener, kan vi sagtens hjælpe dig med en komplet løsning. Alle vores løsninger tilpasses dine unikke behov. Vi har branchens mest fleksible vikarordninger. Har du brug for kortvarig hjælp eller længerevarende, kan vi sagtens hjælpe dig. Også akut efter nærmere aftale.

Vores services 

HOTELSERVICE

RESTAURATIONSSERVICE

KANTINESERVICE

PERSONALEREKRUTTERING

INSTITUTIONSSERVICE

KONTORRENGØRING

Kontakt os

Hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker at høre mere, er du velkommen til at udfylde vores kontaktformular nedenfor. Så vil vi vende tilbage til dig inden for den nærmeste fremtid.

Lad os holde dit sted skinnende og kørende - kontakt os allerede i dag!

BA Service