Serveringshjælp tilbydes i København

Hver dag møder hoteller og restauranter utallige udfordringer. En af de mest presserende kan være manglende hænder. Især under højsæsonen eller ved specielle begivenheder. Måske har I oplevet at være underbemandet?

En glad kvindelig serveringsmedarbejder som hjælper med anretningen.

Er jeres spiseoplevelse i fare?

I en branche, hvor kvaliteten af service kan gøre eller bryde et omdømme, er det afgørende at have stabil, pålidelig og veluddannet serveringspersonale. Mangel på kvalificeret personale kan føre til lange ventetider, fejl i bestillinger og utilfredshed hos de forventningsfulde gæster.

Dårlige oplevelser kan føre til negative anmeldelser, som folk vil dele med andre. Alt sammen forkrøblende. Er du træt af at håndtere underbemanding, stressede medarbejdere og utilfredse gæster, står vi klar med hjælp.

Dit arrangement i gode hænder

Har du en stor begivenhed eller en særlig aften i horisonten? Og føler du et voksende pres for at gøre det godt?

Når det kommer til det rette serveringspersonale, kan man godt sige, at jeres arrangement vil være i gode hænder. Personalet møder hver gæst med et varmt smil, står klar til at hjælpe og give gode råd om menuen.

Der er ikke noget bedre end at føle sig velkommen til et arrangement. Og det er præcis, hvad vi kan hjælpe jer med. Stemningen er høj, musikken spiller, og med det venlig personale er man nærmest garanteret et herligt arrangement.

En serviceoplevelse, der fremmer smil

Selvom vores serveringspersonale ikke har en Michelin baggrund eller en lang sommelier baggrund, har de stor erfaring med at skabe et godt arrangement. De forstår branchen og er trænet i at håndtere enhver situation professionelt og serviceminded.

Med os som jeres serveringspartner kan I være sikre på, at arrangementet er i trygge hænder. Lige fra førstehåndsindtrykket til afrunding af begivenheden. Vi forstår vigtigheden af, at alle nyder deres tid og går fra med smil på læberne. Derfor går vi meget op i kvaliteten af vores selskabstjenere og serveringspersonale.

På den måde kan I fokusere på at nyde begivenheden og interagere med jeres gæster.

En tjener der fylder nogle glas med champagne.

275 kollegaer i vores kartotek

Fleksible løsninger

R

Specialiseret service

Book serveringshjælp til enhver sammenkomst

Skalérbare løsninger

Vores serveringshjælp er fuld skalérbar. Det betyder, at vi kan håndtere både små, intime arrangementer og store events med flere hundrede gæster. Vi tilpasser vores personale og resurser, så de passer præcis til jeres behov.

Fleksibilitet

Vi forstår, at tingene kan ændre sig hurtigt. Måske kommer der færre eller flere gæster end forventet. I den anledning kan vi tilbyde fleksible tidsplaner og serveringshjælp på kort varsel. På den måde kan I tilpasse jer skiftende forhold uden at gå på kompromis med kvaliteten af oplevelsen.

Hvilket serveringshjælp tilbydes?

  • Servering af velkomstdrinks
  • Hjælp til anretning
  • Oprydning og rengøring
  • Opfyldning af buffet
  • Servere kaffe, vin og mad
Vi kan også være behjælpelige, hvis I har brug for køkkenhjælp. Hvad end I skal bruge en opvasker, køkkenassistenter eller køkkenmedhjælpere til madlavning.
En kvindelig medhjælper der er i gang med at servere to tallerkner med mad.
En mandlig serveringspersonale der anretter tallerkner.

Skal vi servicere jeres næste arrangement?

I behøver ikke længere at bekymre jer om de problemer, der kommer med servering. Vi er her for at give jer den hjælp og de løsninger, I har brug for. Derved kan du fokusere på at skabe en fremragende oplevelse for dine gæster.

Lad os sammen sikre, at hver eneste gæst går fra dit sted med et smil på læben. Kom i kontakt med os allerede i dag, og hør, hvordan vi kan hjælpe din sammenkomst.

Vores services 

HOTELSERVICE

RESTAURATIONSSERVICE

KANTINESERVICE

PERSONALEREKRUTTERING

INSTITUTIONSSERVICE

KONTORRENGØRING

Kontakt os

Hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker at høre mere, er du velkommen til at udfylde vores kontaktformular nedenfor. Så vil vi vende tilbage til dig inden for den nærmeste fremtid.

Lad os holde dit sted skinnende og kørende - kontakt os allerede i dag!

BA Service