Om BA Service

Om BA Service

BA Service er født ud af hotel- og restaurationsbranchen, en branche vi både er uddannet inden for og har varetaget en lang række nøglepositioner i. Den erfaring og ballast var afsættet, da vi grundlagde vores servicevirksomhed i 2013.

Vision var at skabe de mest professionelle og fleksible betingelser for dig, som kunde, og tilbyde servicemindede medarbejdere, der arbejder under gode forhold.

I dag betjener vi og vores 275 dygtige kollegaer 87 dejlige steder i København og Århus. Vi tilbyder professionelle og loyale medarbejdere; fra kokke, køkkenassistenter, tjenere og opvaskere til rengøringsfolk og receptionister, en bell boy eller en houseman, viceværter og sågar håndværkere.

Specialister i flere brancher

Vi har specialiseret os i at servicere dit hotel, din restaurant, din kantine, din institution eller dit kontor med personale i fast skema, men har også branchens mest fleksible vikarordning.

Vi har dag-til-dag service, 24 timers servicetelefon og konkurrencedygtige priser. Du får desuden personlig service og ugentlige statusmøder vores driftsdirektør.

Vi er specialister inden for ACT CleanCoat™, et antibakterielt system, der dokumenteret er mere effektivt end både almindelige rengøringsmidler og sprit, også over for bakterier og vira som fx COVID-19 (Corona).

Vi vil også gerne
servicere dig!

Zahid Akhtar

Zahid Akhtar

Driftsdirektør

Bo Ilskjær

Bo Ilskjær

Salgsdirektør

275 kollegaer i vores kartotek

Fleksible løsninger

R

Specialiseret service

Hotelservice

 

Hos BA Service udfører vi alle former for hotelrengøring. Du kan både bruge os til små og store rengøringsopgaver, og vi kan hjælpe dig uanset, hvilken type hotel du har.

Restaurations-service

Hos BA Service tilbyder vi alle former for services inden for restaurationsbranchen. Hvad end du skal bruge kokke, køkkenassistenter, opvaskere, tjenere ekker rengæring, så kan vi levere. 

Kantineservice

Når du vælger os som vikarbureau til din kantine, er du garanteret professionel hjælp hver gang. Vores opvaskere og rengøringsmedarbejdere har stor erfaring og gør en dyd ud af at udføre jobbet ordentligt. 

 

Institutions-rengøring

Vores dygtige personale står klar til at tage hånd om rengøringen i netop jeres institution. Igennem både træning og uddannelse sikrer vi, at vores medarbejdere har de rette værktøjer til at tage hånd om jeres rengøringsopgaver.

Kontorrengøring

Et rengøringsselskab skal ikke blot gøre rent i din virksomhed. Det skal være en samarbejdspartner du kan stole helt og fuldt på, som rådgiver dig, er fleksibel og kan hjælpe dig med den daglige drift.

Kontakt os

Hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker at høre mere, er du velkommen til at udfylde vores kontaktformular nedenfor. Så vil vi vende tilbage til dig inden for den nærmeste fremtid.

Lad os holde dit sted skinnende og kørende - kontakt os allerede i dag!

BA Service