Kantinedrift København

Trivsel på arbejdspladsen starter delvis i kantinen

En sund kantineordning og kantinedrift er en vigtig forudsætning for dine kollegaers trivsel, produktivitet og ikke mindst arbejdsglæde. Kantinen er for mange en betydelig kilde til arbejdsglæde og trivsel. Det er nemlig her, at medarbejderne samles for at slappe af, socialisere og nyde et måltid sammen.

Faktisk viser flere studier, at en god kantine sund og indbydende mad fremmer humøret og giver fornyet energi til dagens gøremål. Herunder viser forskning fra Harvard, at medarbejdere der spiser sammen i frokostpausen, arbejder oftest bedre sammen i teams.

Men selvom et varieret udvalg med lune retter betragtes normalt, er det ikke alle steder, hvis kantineordning opfylder dette. Medarbejderne ønsker kantinemad af sunde og friske råvarer. Hos BA Service kan vi hjælpe din kantinedrift og levere en komplet kantineordning.

Serverer jeres kantine mad, som de gode hoveder har brug for?

Selvom mad har en stor indflydelse på os og vores hverdag, er det ikke alle kantineordninger, der tager højde for dette. Mange virksomheder og institutioner har det svært ved at finde tid til både indkøb og tilberedning af sund kantinemad.

Oftest kommer arbejdsopgaverne først og madlavning til sidst…

Ligeledes kan der i kantinen være uenigheder om, hvordan de månedlige beløb skal bruges. Almindelig personalepleje er én ting, men hvad med personlige forudbestillinger? Nogle medarbejdere spiser ikke kød, mens andre er allergiske for fx gluten.

Har I udfordringer med selv at varetage jeres kantine, kan outsourcing af jeres kantinedrift og kantineordning til en ekstern leverandør være en god idé.

 

God kantinedrift med velsmagende mad

Kantine catering, der giver mætte og glade maver

Hos BA Service tilbyder vi professionel hjælp til kantinedrift og din kantineordning. Når vi rykker ind i jeres kantine, byder vores passionerede kokke og serveringsmedarbejdere på velduftende retter.

Vi håndplukker vores medarbejdere efter erfaring og kompetencer. Vi ligger særligt vægt på sund og lækker kantinemad. Og madlavning med masser af gastronomisk kærlighed. På den måde får I en kantineordning, hvis frokost altid er lavet med friske råvarer, har almindelige varme måltider og tager højde om diætetiske præferencer.

Lækker kantinemad og god madkultur

Vi er bevidste omkring madkvalitet, hvorfor vi sætter en dyd i at fremme smil og give mætte maver. Derfor bruger vi altid friske ingredienser og råvarer i vores madlavning.

Vores medarbejdere er alle uddannede og med erfaring inden for fødevarehygiejne og ernæring. Har I ansatte med overfølsomhed for særligt mad (fx glutenallergi mv.), tager vi selvfølgelig højde for dette.

 

Det er vigtigt, at vores madværk er smagfuldt, skånsomt og sundt for dine medarbejdere.

Uanset om menuen står på:

  • Buffet
  • Hverdagsmad
  • Morgenmand
  • Frokostordning
  • Mellemmåltider
  • Take away
  • Mødeforplejning
  • Høj gastronomiske oplevelser

… hakker og snitter vi med samme engagement og kulinariske forkærlighed.

For i kapløbet om at tiltrække og fastholde kvalificerede medarbejdere er personalegoder et vigtigt kort. Her skal der lækker og varieret mad på menuen.

 

Skræddersyet service

Kantinedrift med stor passion

Med os som jeres kantinedrift samarbejdspartner kan I forvente, at vi serverer mad der både begejstrer, giver energi og mætter. Vi sætter skarpt på kvalitets madværk, hvorfor vi altid efterstræber på, at vores madlavning inspirer til et mere velsmagende og sundere liv.

Hvad end det er i eller uden for arbejdstiden.

En grøn og bæredygtig kantineløsning

Vores kantiner følger anbefalingerne i den nye kostpyramide som opfordrer til flere plantebaserede proteiner og endnu mere grønt på tallerkenen. Hertil tager vi højde for, om nogle af dine kollegaer er veganer, vegetarer eller noget helt tredje.

I vores kantineordninger er der skruet op for sunde kulhydrater og fedtstoffer. Det kød, som vi server er nøje udvalgt ud fra kvalitet, smag og dyrevelfærd. Det er, hvad vi kalder for en grøn kantinedrift.

En god spiseoplevelse med omtanke

Med retter der smager godt, er sunde og ernæringsmæssigt gennemtænkt, understøtter vi i fællesskab både forretningen, miljøet og det øvrige samfund.

Med os bag roret for din kantine catering kan alle læne sig roligt tilbage og nyde en energigivende og velsmagende pause med kollegaerne.

 

 

Kantineløsninger skræddersyet helt efter jeres behov

Ikke to arbejdspladser er ens, hvorfor vi ikke kører nogen standardløsninger. Vi skræddersyer en helt personlig kantineløsning til dig og dit sted.

Uanset om du ønsker, at vi rykker ind med en dedikeret køkkenchef, fuld bemanding eller vikarer. Om det er midlertidige, korte- eller langsigtede vikariater, kan vi hjælpe jer.

Efter aftale implementerer vi også bæredygtighed i alle dele af driften i tråd med jeres firmas bæredygtighedsprofil. Selvfølgelig helt uden at gå på kompromis med madkvaliteten og kantinedriften!

 

Vi sælger ikke kun mad – vi levere en hel oplevelse

Få jeres helt egen køkkenchef, når vi tager hånd om hele jeres madliv. Uanset om I er et mindre kontor, der vil have lækker frokost eller er et mellemstort domicil som, har brug for en all-around-kantine med måltider til hele dagen, take away, mødeforplejning.

Herunder velsmagende og god forplejning til særlige events, som direktionsmiddage med en 7-retters gourmetmenu kreeret af vores madentusiaster.

Vi driver jeres kantine som et skræddersyet og eksklusivt sted for jer, jeres kollegaer og gæster. Hertil støtter vi altid op om sundhed, trivsel og produktivitet hos de ansatte.

 

 

Egen kantine med hjælp fra os

Har du allerede en velfungerende kantine, men ønsker en yderst fleksibel ordning med personale i et fast skema eller vikarer til akut hjælp ved sygdom og travlhed.

Hvis ja, kan vi sagtens hjælpe dig!

Vi har både kokke, køkkenassistenter, opvaskere, tjenere og rengøringspersonale til kantineservice. Alle bliver oplært hos jer, så der altid er medarbejdere som kender jeres virksomhed, jeres kvalitetsstandard og jeres rutiner.

Skal vi stå for jeres kantine?

Ønsker du at bringe glæde og stemning i din kantine? Og har du brug for hjælp til at varetage din kantinedrift? Eller kunne du tænke dig at få et uforpligtende tilbud på en komplet kantineordning, der er skræddersyet ud fra dine ønsker og behov, i et stærkt partnerskab med transparent økonomi?

Så lad os mødes til en god kop kaffe. Giv Bo Ilskjær et kald på 2590 1212 eller skriv en mail til bo@baservice.dk

Vi er en af ​​de førende leverandører af facility management og kantineservice i København. Nu til dags har vi omkring 275 kollegaer. Vi tilbyder alle de services der kræves for, at en virksomhed eller offentlig institution kan fungere godt og effektivt. Vi skaber løsninger, som gør det muligt for vores kunder at fokusere deres kerneforretning.

Vores services 

HOTELSERVICE

RESTAURATIONSSERVICE

KANTINESERVICE

PERSONALEREKRUTTERING

INSTITUTIONSSERVICE

KONTORRENGØRING

Kontakt os

Hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker at høre mere, er du velkommen til at udfylde vores kontaktformular nedenfor. Så vil vi vende tilbage til dig inden for den nærmeste fremtid.

Lad os holde dit sted skinnende og kørende - kontakt os allerede i dag!

FAQ

Hvad er kantinedrift?

Kantinedrift handler om mere end blot at tilbyde mad til sultne medarbejdere. Det er en omfattende proces, der kræver planlægning og koordinering på tværs af forskellige områder som forsyninger, madlavning, opbevaring og servering.

Hvorfor hjælp til drift af kantine?

En velfungerende kantine med den rette mad kan forbedre medarbejdertrivsel, fremme sundhed og produktivitet og skabe et socialt samlingspunkt på arbejdspladsen.

Hvad er en god kantineordning?

En god kantineordning tilbyder et bredt udvalg af sund og velsmagende mad, der imødekommer forskellige kostpræferencer og ernæringsbehov.

Hvilket kantine catering kan vi hjælpe med?

Ikke to arbejdspladser er ens. Derfor vi tilbyder velsmagende kantine, uanset om det er

buffet, morgenmad, frokostordning, mødeforplejning eller noget helt femte.

BA Service