Køkkenassistent

En køkkenassistent er et ekstra sæt hænder, der hjælper med køkkenopgaver.
At ansætte en køkkenassistent kan være en stor hjælp til at sikre, at alt kører mere effektivt i køkkenet.

 

Dygtige og passionerede køkkenassistenter til jeres køkken

Mangler du en køkkenassistent til jeres køkken eller kantine? Eller har du bemandingshuller pga. overlast grundet sygdom og fravær?

Uanset årsagen kan det hurtigt gå hen og blive katastrofalt for jeres sted…

Jeres gæster bedømmer både jeres spisested ud fra udseende, men særligt også ud fra den madoplevelse, som de får. Manglende og klodsede anretninger, langsomme og glemte serveringer kan ende med at give forkrøblende for dit steds omdømme.

Vi giver gode madoplevelser

Mætte maver og gode madoplevelser bliver til glade maver. Sund og velsmagende mad er vigtigt for livskvaliteten – ikke kun for voksne, men også for børn og ældre. God mad styrker kroppen, løfter sindet og giver energi til resten af dagen.

Hos BA Service forstår vi vigtigheden af sammenspillet mellem flotte anretninger, sundt mad og god drift. Har I brug en medarbejder står vores køkkenassistenter klar til rådighed.

To mandlige køkkenassistenter , der gør rent.
Topklasse Kantineservice

Vi har mere end 9 års erfaring med køkkenassistance

Vi er et vikarbureau i København med over 8 års erfaring indenfor hotel- og restaurationsbranchen. Vi har igennem årene hjulpet vores kunder med at drifte og vedligeholde deres steder.

Hvad end der er tale om hjælp til kantine drift, kantineserivce eller køkken vikarer, kan vi helt sikkert hjælpe dig med at finde den rette løsning.

Det betyder, at du med os i ryggen kan nyde godt af vores mangeårige brancheerfaring. Vi har praktisk sans og robust erfaring med alle type opgaver i køkkenet.

 

Et dygtigt og pålideligt køkkenhold 

Vi forstår vigtigheden af at have et velfungerende køkken – og ikke mindst køkkenhold. Derfor gør vi en dyd i at finde erfarne kandidater, når vi finder en køkkenassistent til jeres sted.

Vi mener, at et godt samarbejde bygges på et match mellem de rette kompetencer og personlighed.

Af den grund gør vi os umage med at sikre, at vores køkkenassistenter har de nødvendige kompetencer og personlighed. Herunder også professionel erfaring, god fødevarehygiejne og stor passion for god og sund mad.

Vi går nemlig meget op i kvaliteten af vores service, om det gælder madlavning eller rengøring.

 

Du kan forvente, at vores køkkenassistenter er:

 • Bevidste om anretning
 • Glade for madlavning
 • Kloge på kost
 • Kloge på kost
 • Erfarne
 • Mødestabile
 • Veluddannede
 • Har højt humør
 • Ren straffeattest
 • Har hygiejnebevis
 • Har kendskab til sund mad
 • Forstår vigtigheden af god rengøring
 • Kan holde hovedet koldt under pressede situationer
  • Med vores dygtige køkkenassistenter som kollegaer, kan du være sikker på, at jeres madoplevelse forbliver autentisk og jeres køkken velfungerende.

  Altid skræddersyet hjælp hos os

  Vi kommer med stor erfaring, som vi bringer i spil, når vi skræddersyer en løsning til jeres behov. Ikke to steder er ens, og det skal der tages højde for!

  Vi er et vikarbureau der er født ud af hotel- og restaurationsbranchen. Siden vores etablering har vi hjulpet vores kunder med at drifte deres restauranter, hoteller, kantiner, spisesteder mv.

  Med os som jeres vikarbureau kan du være sikker på, at du får en samarbejdspartner med den rette indsigt og erfaring. Det er vigtigt, at dinr kommende køkkenassistenter lever op til jeres forventninger.

  Køkken vikarer der gør en forskel
  En kvindelig køkkenassistent, der smiler.

  Kvalitetssikre vikarløsninger

  Vi arbejder altid målrettet med at levere den bedste service – og ikke mindst rigtigt god og sund mad. Vores køkkenassistenter er pålidelige, motiverede og veluddannede.

  De ved, hvordan de skal håndtere køkkenopgaverne – selv under pressede situationer. Dette gælder uanset om arbejdsopgaverne er i en institution, kantine eller køkken.

  Ikke to køkkener er nødvendigvis ens, hvorfor vi altid tilpasser vores løsninger til dit behov. Det kan nemlig være, at du har brug for ekstra personale til servering fremfor madlavning.

  Hvad end dit behov måtte være tilbyder vi kortvarige vikar løsninger på et par dage eller uger, samt længerevarende køkkenmedhjælper vikarer.

  Køkkenassistenter til institutioner

  Vores vikarer ved, at enhver situation og opgave er særlig. Det gælder særligt institutioner med børn og unge. Børn har ofte deres helt egen opfattelse af, hvad der er god og velsmagende mad.

  Derfor udvikler vi madplanerne i tæt samarbejde med jer. På den måde sikrer vi, at børnene får mad som både er sundt, og som de kan lide.

  Nogle af de opgaver BA Service kan løse i din institution er:

  • Tilberedning af velsmagende mad – evt. i samarbejde med nogle af børnene
  • Indbydende servering af maden
  • Grundig rengøring af køkken og det omkringliggende område
  • At sikre, at maskiner, ovne og værktøjer altid er rene og hygiejniske
  • At vedligeholde køkkenet
  • Sund drift og rengøring som opfylder hygiejne standarden og kravene

  Hvis I afholder større arrangementer, kan du altid booke ekstra medarbejdere.

  Glade og mætte børn
  Grundig rengøring

  Tip-top fleksibel vikarordning

  Har du brug for en køkkenassistent eller flere akut? Eller til kortvarig og længerevarende vikariater, kan vi sagtens hjælpe jer.

  Vi har muligvis branchens mest fleksible vikarordning, hvor vi kan hjælpe jer med dag-til-dag service efter aftale.

  24/7 sevicetelefon

  Vi har en 24 timers servicetelefon, konkurrencedygtige priser. I får derudover altid en personlig service og ugentlige statusmøder med vores driftsdirektør.

  Opstår der pludselig behov for mere arbejdskraft eller anden form for service, kan vi også sagtens hjælpe jer efter behov.

  Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe jer?

  Kontakt os ved at udfylde kontaktformularen nederst på siden.

  Vores services 

  HOTELSERVICE

  RESTAURATIONSSERVICE

  KANTINESERVICE

  PERSONALEREKRUTTERING

  INSTITUTIONSSERVICE

  KONTORRENGØRING

  Kontakt os

  Hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker at høre mere, er du velkommen til at udfylde vores kontaktformular nedenfor. Så vil vi vende tilbage til dig inden for den nærmeste fremtid.

  Lad os holde dit sted skinnende og kørende - kontakt os allerede i dag!

  BA Service