Sådan arbejder vi

BA Service er specialister i at servicere hoteller, restauranter, kantiner, institutioner og kontorer med personale, både på fast- og vikarbasis.

Lad BA Service hjælpe

BA Service er specialister i at servicere hoteller, restauranter, kantiner, institutioner og kontorer med personale, både på fast- og vikarbasis. Vi arbejder primært i Storkøbenhavn og Århus.

Uanset om du skal bruge 100 medarbejdere eller blot én, nat eller dag, så løser vi opgaven med en af de mest fleksible ordninger i branchen bl.a. med dag-til-dag-service og 24 timers servicetelefon/mail.

Du har én kontaktperson, som sørger for, at du føler dig tryg og ved, at opgaverne bliver løst på den måde, du ønsker.

  Fleksibel og uovertruffen service

  Vi har 275 kollegaer i vores kartotek og er derfor i stand til at rykke ud med kort varsel. Vi tilbyder uovertruffen service, og er altid klar til at imødekomme – og overgå – dine forventninger. Det er vores mission at give dig en service, der får dig til at føle, at din virksomhed er lige så betydningsfuld for os, som for dig.

  Du behøver ikke have en stor virksomhed for at samarbejde med os. Vi servicerer mange forskellige typer virksomheder. Uanset om du har brug for blot én af vores serviceydelser, eller søger en integreret løsning, arbejder vi effektivt og leverer konsistente resultater af høj kvalitet.

  Vores fleksible forretningsmodel gør, at du frit kan vælge at udvide eller begrænse omfanget af samarbejdet, så det passer til din virksomhed.

  275 kollegaer i vores kartotek

  Fleksible løsninger

  R

  Specialiseret service

  Specialiserede ydelser med BA Service

  Vi er også specialister inden for antibakterielle systemer, der dokumenteret er mere effektivt end både almindelige rengøringsmidler og sprit, også over for bakterier og vira som fx Corona.

  Vil du sikre dine medarbejdere, kunder og gæster bedst mulig, så kontakt os for at høre mere. Bo Ilskjær +45 2590 1212 eller bo@baservice.dk

  Kontakt os

  Hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker at høre mere, er du velkommen til at udfylde vores kontaktformular nedenfor. Så vil vi vende tilbage til dig inden for den nærmeste fremtid.

  Lad os holde dit sted skinnende og kørende - kontakt os allerede i dag!

  BA Service