Kantineservice

Hos BA Service tilbyder vi alle former for services inden
for kantiner.

Vi tilbyder alt inden for
kantineservice

KOK/KØKKENASSISTENT

KØKKENRENGØRING

OPVASK

RENGØRING

KANTINEDRIFT

Topklasse Kantineservice

Rengøring, der gavner din kantinedrift

Der er i dag meget fokus på hygiejne og smitteveje, hvilket stiller særlige krav til kantine rengøring og drift. Er hygiejne ekstra vigtigt for dig?

Hos BA Service har vi et stort fokus på sikker rengøring og sund kantinedrift. Vi tilbyder derfor kvalitetsrengøring med antibakterielle systemer, allergivenlige og miljømærket midler i vores kantineservice.

Antibakteriel rengøring

Antibakterielle systemer er dokumenteret mere effektive end både almindelige rengøringsmidler og sprit, når det kommer til bakterier og vira, som fx COVID-19 (Corona).

Det skal være sikkert for jeres medarbejdere at nyde et godt og sundt måltid, uden at de skal gå på kompromis med deres helbred.

 

Kantine rengøring med sund hygiejne som topprioritet

I vil med os få en miljømærket kantineservice samarbejdspartner der ved, hvor vigtigt det er at gøre grundigt rent i køkkener og kantiner.

I den daglige rengøring er der mange som kommer til udelukkende at fokusere på de samme steder, mens skidt og snavs hober sig op steder, der ikke er så let tilgængelige.

Daglig rengøring for en ren kantine

Dårlig rengøring medvirker til at bakterier og vira overlever og spredes. Dette medfører til sundhedsmæssige problemer på sigt og mere sygefravær blandt dit personale.

Derfor er regelmæssig hovedrengøring vigtig. Det gør det også lettere at holde ordentligt rent i det daglige.

Rengjorte områder fremstår desuden mindre slidte, hvilket giver et behageligere og sundere udtryk til din kantine og køkken. Alt sammen noget som gør din kantine mere indbydende.

Effektiv køkkenrengøring
Grundig rengøring

Fleksibel kantineservice i København

Vi tilbyder alle former for services indenfor kantiner lige fra rengøring til køkkenassistener. Alle vores specialister har indgående erfaring inden for restaurationsbranchen og kantinedrift.

Vores medarbejdere er uddannet og trænet i fødevarehygiejne, allergivenlig og miljøvenlig rengøring.

Med os som din kantineservice samarbejdspartner, kan du bekymringsfrit overlade al rengøringen til os. Vi ved, at ikke to steder er ens, hvorfor vi altid tilpasser vores løsninger efter dine behov.

Vi kan hjælpe dig med følgende opgaver:

  • Oprydning i kantinen og køkkenet
  • Tilbredning og afrydning
  • Vedligeholdelse af kantinen
  • Tømme affald
  • Anrette buffeten
  • Holde buffeten fyldt op
  • Kvalitetskontrol
  • Fødevarehygiejne
  • Miljømærket rengøring
  • Holde skinnende facader og rene overflader

Har du akut behov for kantine rengøring, kan vi rykke ud efter nærmere aftale. Vi tilbyder en af branchens mest fleksible ordninger, hvor vi efter aftale kan rykke ud fra dag-til-dag.

Mangler du personale til din kantine kan vores køkkenassistener være behjæleplige.

 

 

24 timer servicetelefon 

Har du særlige ønsker eller opstår der uventet behov, står vi klar til at hjælpe dig. Vi lægger stor vægt på at levere en god og hurtig service som passer til jeres behov.

I den anledning har vi en 24 timers servicetelefon til rådighed. Herudover kan du modtage personlig dag-til-dag service til konkurrencedygtige priser.

 

Vi lever op til høje kvalitetskrav

Uanset hvilken løsning du vælger, får du med os en garantimærket udbyder. Vi kvalitetsikrer løbende, at alt er, som det skal være. På den måde kan vi leve op til branchens skrappeste krav.

Løbende kvalitetssikring efter indgået aftale

Kontakt os

Hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker at høre mere, er du velkommen til at udfylde vores kontaktformular nedenfor. Så vil vi vende tilbage til dig inden for den nærmeste fremtid.

Lad os holde dit sted skinnende og kørende - kontakt os allerede i dag!

FAQ

Hvad er kantineservice?

Kantineservice omfatter rengøring og vedligeholdelse af kantinefaciliteterne med henblik på at skabe en sund og hygiejnisk spiseoplevelse.

Hvordan kan kantineservice gavne din kantine?

Med professionel kantineservice kan du være sikker på, at kantinen altid er ren og velholdt. En ren kantine forbedrer ikke kun spiseoplevelsen, men det øger også medarbejdernes trivsel, da de får et sundt og sikkert miljø at nyde hinandens selskab og en bid mad.

Hvilket kantine rengøring kan vi hjælpe med?

Du kan hos os få hjælp til totalrengøring eller udvalgte opgaver efter dine behov. Vi plejer som regel at hjælpe med alt fra oprydning, tilberedning, vedligeholdelse af faciliteterne og meget andet.

Hvor hurtigt kan vi hjælpe dig med din kantine?

Uanset hvilken serviceløsning du vælger, kan du være sikker på at få hurtig hjælp. Vi rykker typisk ud dag-til-dag på aftalte tidspunkter, som vi aftaler efter nærmere samtale.

BA Service