Køkkenrengøring

Grundigt rent i køkkenet

På mange arbejdspladser udgør køkkenet en vigtig del af arbejdsmiljøet. Det er her, at maden bliver tilberedt, lavet og gjort klar til frokostordning. For mange medarbejdere er frokostordning noget ganske særligt.

Kantinen er et sted, hvor medarbejderne får mulighed for at samles, koble af og nyde et måltid i samværet af deres kollegaer. For mange er det en kilde til øget arbejdsglæde, som bidrager til øget produktivitet og arbejdsmoral.

Dog er køkkenet også et af mest bakteriefyldte rum, hvor manglende eller dårlig køkkenrengøring hurtigt kan sætte tydelige spor. Beskidte, snavsede og urene overflader kan ydeligere give konsekvenser for fødevarehygiejnen, hvilket medvirker til dannelsen og spredning af vira, allergifremkaldende og sundhedsskadelige sygdomme.

Er uheldet ude, vil det medføre til øget sygefravær og nedsat arbejde blandt medarbejderne.

Det at køkkenet bruges dagligt betyder, at der forudsættes særlige krav i forhold til grundig og regelmæssig rengøring.

En person, der udfører grundig rengøring med blå handsker og en klud.
En vask i rustfrit stål i et badeværelse.

Professionel rengøring, der giver tryghed

Hos BA Service forstår vi vigtigheden af sunde rammer, sikker og god fødevarehygiejne. Det er vigtigt, at både medarbejdere og gæster kan nyde et måltid uden at skulle gå på kompromis med deres helbred.

Grundig rengøring sikrer et bedre indeklima og mindsker risikoen for at udvikle sygdomme og allergier markant. Det betyder også, at dine medarbejdere vil være mere friske og mødestabile.

Færre sygemeldinger bidrager også til en positiv dagligdag og øger produktiviteten. Så en investering i grundig køkkenrengøring er både en investering i god hygiejne, men også i et godt arbejdsmiljø og en sund bundlinje.

 

Over 9 års erfaring med rengøringsservice

Med os som dit rengøringsfirma kan du være sikker på, at du får grundig og effektiv rengøring. Vi har afsæt i hotel- og resturationsbranchen, hvor der ikke er det, som vi ikke har stiftet bekendtskab med. Vi hjælper dig med at opretholde den standard, som er nødvendig for at drive et sundt køkken og kantine. 

Vi har mange års erfaring med erhvervsrengøring, hvor vi gennem årene har hjulpet alt fra offentlige og private køkkener, små- og mellemstore virksomheder, foreninger, institutioner, hoteller, spisesteder og restauranter. Du kan være sikker på, at vi kender til vigtigheden af en god daglig køkkenhygiejne.

Vores personale har alle sammen indgående erfaring og er udannede indenfor rengøring af køkkener. Derfor kan du være sikker på, at ingen afkrog går urent hen. I den daglige rengøring, kan man hurtigt komme til at glemme eller overse at rengøre vanskelige steder.

 

Pletfri og skinnende overflader

For at opretholde en god sundhedsstandard og rengørings kvalitet, har vi valgt at uddanne vores personale særligt inden for dette. Med en rengøringsserviceaftale hos os kan du bekymringsfrit og trygt overlade køkkenrengøringen til vores personale.

Vi sørger for at rengøre alt i køkkenet, om det er:

  • Kogeplader
  • Køkkenskabe
  • Udstyr og service
  • Oven rens
  • Rengøring af køleskabe
  • Afkalkning
  • Støve af
  • Tømme skraldespande
  • Gulvvask

Ikke to arbejdspladser er ens, hvorfor vi altid skræddersyer vores løsninger 100% efter dine unikke behov. Har du et særligt behov, skal vi nok finde den rette løsning til jer. Herudover tilpasser vi altid vores rengøring efter aftalte tidspunkter med jer for ikke at forstyrre jeres arbejde.

Vi tilbyder også kantineservice og kantinedrift til arbejdspladser med kantiner, samt restaurant rengøring til restauranter og spisesteder.

En kvindelig opvasker, som er i gang med køkkenrengøring.
En rengøringsmedhjælper med nogle rengøringsmidler.

Rengøring, der kan gavne din bundlinje

Der er i dag ekstra fokus på hygiejne og smitteveje. Er hygiejne ekstra vigtigt for dig, kan vi tilbyde rengøring med ACT CleanCoatTM. Et antibakterielt system, der  er dokumenteret mere effektiv end både almindelige rengøringsmidler og sprit over for bakterier og vira, som fx COVID-19 (Corona).

Vi ved, hvor det er vigtigst at gøre grundigt rent i både køkkener og kantiner. I den daglige rengøring kommer man nemt til at fokusere på de samme steder, mens skidtet hober sig op steder, der ikke er så let tilgængelige.

Derfor er regelmæssig hovedrengøring vigtigt, og gør det lettere at holde rent i det daglige. Rengjorte områder fremstår desuden mere indbydende og mindre slidte..

 

Skal vi rengøre jeres køkken?

Rengøring af køkkener kan være en krævende proces, som forudsætter særlige krav og kendskab til køkkenrengøring. Særligt hvis dit køkken skal holde gode og sunderammer. Har dit køkken brug for hjælp med rengøringen, står vi klar med et par hjælpende hænder.

Efter indgået aftale kan vi rykke ud fra dag til dag – også hvis der opstår akut behov. Du vil her få tilknyttet nogle faste vikarer og en inspektør, så du bekymringsfrit kan fokusere på det, som du er bedst til, nemlig at drive din forretning.

Vil du høre mere om, hvilke løsninger vi har, og hvordan vi kan hjælpe dig, kan du komme i kontakt med os ved  at udfylde kontaktformularen forneden. Vi besvarer din henvendelses hurtigst muligt.

 

Vores services 

HOTELSERVICE

RESTAURATIONSSERVICE

KANTINESERVICE

PERSONALEREKRUTTERING

INSTITUTIONSSERVICE

KONTORRENGØRING

Kontakt os

Hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker at høre mere, er du velkommen til at udfylde vores kontaktformular nedenfor. Så vil vi vende tilbage til dig inden for den nærmeste fremtid.

Lad os holde dit sted skinnende og kørende - kontakt os allerede i dag!

FAQ

Hvilke køkken rengøringsopgaver kan vi hjælpe med?

Vi kan hjælpe dig med alt fra komplet hovedrengøring til diverse rengøringsopgaver. Typisk hjælper vi vores kunder med rengøring af ovne, komfurer, køleskabe, skabe, bordplader, gulve og meget mere.

Hvad koster køkkenrengøring?

Prisen for køkkenrengøring afhænger af flere faktorer som køkkenets størrelse, udstyr og graden af rengøring. Kontakt os for en skræddersyet pris baseret på dine specifikke behov.

Hvilke køkkener hjælper vi?

Vi er eksperter indenfor rengøring i hotel- og restaurationsbranchen. Vi kan derfor være behjælpelige, hvad end du driver en restaurant, kantine, hotel, takeaway sted eller noget helt femte.

BA Service