Vikar rengøring København

Har din arbejdsplads udfordringer med at varetage den daglige rengøring? Og er du på udkig efter en pålidelig og professionel rengøringspartner, er du kommet til den rette.

Rengøringsløsninger du kan regne med

Hos BA Service kan vi tilbyde kvalitets vikar rengøring som engangsløsning, kortere eller længerevarende perioder.

Enhver arbejdsplads kan stå over for udfordringer i forbindelse med daglig rengøring. Det kan skyldes mange forskellige ting lige fra mangel på pålidelig og kvalificeret arbejdskraft til markant svingende rengøringsbehov.

Nøglerum og områder som receptioner, køkkener og konferencerum kan være vanskelige at holde rene, da de befærdes af mange i løbet af dagen. Ligeledes kan områder med konstant rengøringsbehov som toiletter og køkkener være en udfordring, da de kræver særlige rengøringsprocedurer og produkter.

Mandelige vikarer som gør et køkken rent

Over 9 års erfaring med inden for erhvervsrengøring

Hos BA Service forstår vi vigtigheden af gode og regelmæssige rengøringsrutiner. Vi har i over 9 år hjulpet forskellige typer af erhverv med at holde deres steder rene og kørende.

Vi leverer mange forskellige vikar rengøring løsninger af høj kvalitet til hoteller, restauranter, institutioner mv. af alle typer og størrelser.

Når det kommer til rengøring, ved vi også, at ikke to steder er ens. Derfor tilbyder vi flere forskellige løsninger inden for erhvervsrengøring og vikarløsninger. Hvad end der er tale om store eller små rengøringsopgaver kan vi være behjælpelige.

Vi tager os af al rengøring for dig

Vi skræddersyer altid vores løsninger til jeres behov, hvor vi sammen udarbejder præcise rengøringsplaner for jeres sted. På den måde sikrer vi, at vi vedligeholdelsen og kvaliteten af rengøringen spiller.

Med os som jeres rengøringsfirma kan I bekymringsfrit fokusere på jeres kerneforretning, mens vi tager os af al rengøringen.

Vi tilbyder rengøringshjælp til:

  • Institutioner
  • Kantiner og cafeteria
  • Erhverv
  • Kontorer
  • Restauranter
  • Hoteller

Kvalitets rengøring til restauranter

Vi er et vikarbureau med dybe rødder i hotel- og restaurationsbranchen. Det betyder, at vi kender til alle de krav og kriterier, som dit spisested måtte være pålagt.

Du kan også stole trygt på, at vores medarbejdere har de nødvendige komptencer og kendskab til fødevarehygiejne. Men også forstår alvoren af sunde rammer.

For at sikre de bedste resultater, uddanner vi vores personale løbende inden for miljømærket rengøring. Herunder også grundig rengøring med brug af antibakterielle midler.

Vil tilbyder rengøringsaftaler inden for restaurant rengøring, køkkenrengøring. Har du brug for en opvasker vikar, kan vi også sagtens være behjælpelige.

Hotelrengøring, der sikrer et godt førstehåndsindtryk

Det første indtryk, som en gæst får af dit hotel, er afgørende for, hvordan de vil opfatte deres ophold og lyst til at booke et ophold.

Rene omgivelser og klare overflader signalerer, at dit sted har en god hygiejne. Dette kan til gengæld være med til at fremme gentagne bestillinger og opbygge et positivt omdømme.

Som din rengøringspartner kan vi hjælpe dig med hotelrengøring og hotelservice, uanset hvilken størrelse hotel du driver.

Rengøringsvikar der hjælper med at gøre en i seng i et hotelværelse rent

Miljømærket rengøring af institutioner

Har din institution behov for rengøring kan vi også sagtens hjælpe. Vi tilbyder mange forskellige løsninger inden for rengøring af institutioner.

Hvad end der er tale om en børnehave eller plejehjem, kan vi hjælpe dig med at holde dit sted skinnede rent.

Vores vikarer gør rent med allergivenlige og miljømærkede rengøringsmidler. På den måde kan I få nydelig rene omgivelser uden at gå på kompromis med sundheden.

Vikar rengøring med fokus på sundhed og velvære

Vi tilbyder også særskilte rengøringsløsninger til erhverv. Har din arbejdsplads brug for hjælp til kontorrengøring, hovedrengøring mv., står vi klar med en hjælpende hånd.

Vores erfarne rengøringsfolk kan levere rengøringsløsninger til din arbejdsplads, uanset om det er for en kortere eller længere periode.

Vikar der laver grundig kontorrengøring og skinnende overflader

Professionelle og pligtopfyldende vikarer

Vi skræddersyer altid vores løsninger 100% efter dine behov, hvad end der er tale om korte, midlertidige eller længerevarende vikarløsninger. Vi forstår vigtigheden af at holde dit sted rent og pænt, hvorfor vi vil arbejde hårdt for at sikre, at rengøringen lever op til dine forventninger.

Når du indgår en rengøringsaftale med os, får du tilknyttet en personlig inspektør som løbende fører kontrol med rengøringen. På den måde kvalitetssikrer vi, at arbejder lever op til jeres forventninger og vores krav.

Hertil går vi meget op i, at vores medarbejdere er pligtopfyldende og kvalificerede. Derfor sætter vi meget tid af til at træne og uddanne dem, så vores kvalitetsstandarder opretholdes fra punkt til prikke.

En vikar som sprøjter en overflade til og rengøre effektivt og dybdegående en bordoverflade

Skal vi hjælpe dig med at holde dit sted funklende rent?

Leder du efter et godt samarbejde? Og en pålidelig og professionel rengøringsservice? Så er du kommet til det rette sted. Vi hjælper dig med at holde dit hotel, restaurant, kontor mv. funklende rent, så du kan koncentrere dig om det, der er vigtigst.

Vores team af erfarne rengøringsfolk står til rådighed til at arbejde rundt om din tidsplan. Vi bruger det nyeste udstyr og de nyeste teknikker for at få arbejdet gjort rigtigt. Herudover har vi også en 24-timers servicetelefon, som du kan henvende dig til.

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, kontakt os ved at udfylde formularen nedenfor.

Vores services 

HOTELSERVICE

RESTAURATIONSSERVICE

KANTINESERVICE

PERSONALEREKRUTTERING

INSTITUTIONSSERVICE

KONTORRENGØRING

Kontakt os

Hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker at høre mere, er du velkommen til at udfylde vores kontaktformular nedenfor. Så vil vi vende tilbage til dig inden for den nærmeste fremtid.

Lad os holde dit sted skinnende og kørende - kontakt os allerede i dag!

BA Service