Hotelrengøring

Har du brug for hjælp til grundig rengøring af dit hotel?

Hos BA Service står vi klar til at hjælpe dig med professionelle medarbejdere til daglig hotelrengøring. Alt sammen til konkurrencedygtige priser. Hvad end du driver et større eller mindre hotel, vandrehjem eller noget helt fjerde.

Vi tilbyder alt inden for
hotelservice og rengøring

OLDFRUE/STUEPIGE

HOVEDRENGØRING

TJENER

KOK/KØKKENASSISTENT

KØKKENRENGØRING

OPVASK

HOUSEMAN

RECEPTIONIST

BELLBOY

HÅNDVÆRKEROPGAVER

Et skinnende rent førstehåndsindtryk

Rengøring er et af de vigtigste aspekter af hoteldriften. Hoteller bliver nemlig ligesom restauranter bedømt på førstehåndsindtrykket. Dine gæster forventer typisk mere end blot et værelse med en seng.

For dem er det et hjem udenfor hjemmet. Et behageligt tilflugtssted fra dagens mylder. Og derfor er der som regel høje forventninger til standarderne.

Uanset om du har 2,3 eller 5 stjerner forventes det, at du har indbydende værelser og rene omgivelser.

Undgå omdømme skadelige anmeldelser

Hotelbranchen er benhård og der skal ikke meget til for at få dårlige anmeldelser. Et hotels omdømme kan hurtigt blive ødelagt, hvis det forbindes med noget negativt som beskidte lagner, snavsede arealer og griset overflader.

Derfor er det afgørende, at du har en fyldestgørende rengøringsplan. Hos BA Service kan vi hjælpe dig med effektiv rengøring og stabile medarbejdere i en fleksibel løsning.

En hotelrestaurant der gøres klar til gæsterne.
En vikar som sprøjter en overflade til og rengøre effektivt og dybdegående en bordoverflade

Professionel rengøring tilbydes i 5-stjernet kvalitet

Ikke to hoteller er ens. Og i en branche med store udsving i aktivitet kan alt ske. Vi forstår, at hoteller og vandrehjem kan have svingende behov alt efter sæsonen. Derfor tilbyder vi altid tilpassede serviceydelser, der matcher jeres behov.

Det er nemlig ikke alle hotelejere, som har nok fast personale til at varetage den daglige hotelrengøring. Det kan også være, at du pludseligt står med ekstraopgaver, som du mangler bemanding til? Eller måske har du brug for en nedskalering i lavsæsonen?

Med os som jeres rengøringspartner kan du forvente at få en individuel løsning og en af branchens mest fleksible ordninger.

Professionel rengøring med fleksible rammer

Har du brug på særlige tidspunkter af døgnet, kan vi sagtens være behjælpelige. Mange hoteller operer i døgndrift med natåbne receptioner med check-in muligheder på skæve tidspunkter af døgnet.

Vi kan være behjælpelige med alle opgaver inden for hotelrengøring. Efter nærmere aftale kan vi levere rengøring på netop det tidspunkt, som du ønsker. Vi rykker typisk ud fra dag-til-dag efter, at vi har indgået en serviceaftale.

  275 kollegaer i vores kartotek

  Fleksible løsninger

  R

  Specialiseret service

  Håndtering af alle former for hotelrengøring

  Som et vikarbureau med afsæt i hotelbranchen er der ikke det, som vi ikke har erfaring med, når det kommer til driften af hoteller. Vi kantilbyde mange forskellige løsninger, hvad end det er enkle ydelser eller komplette løsninger.

  Vi kan hjælpe med følgende indenfor hotelrengøring:

  Herunder også alle typer rengøring:

  • Lobby og fællesområder
  • Bar, cafe og restaurant
  • Værelser inkl. bad og toilet
  • Konferencerum og mødelokaler
  • Motionsrum

  Har du yderligere brug for hjælp til at varetage visse funktioner i dit hotel, kan vi også være behjælpelige med vores vikarservice. Vi tilbyder forskellige løsninger inden for receptionister, stuepiger, køkken vikarer og vikar rengøring mv.

   

  Mand der rengøre en hvid overflade med en gulfarvet klud tæt på
  Stuepige, der folder sengetøj.
  Stribede puder på en redt seng.

  En rengøringsservice med gode arbejdsforhold

  Som leverandør af hotelrengøring forstår vi, at vores medarbejdere står i spidsen for rengøringsprocessen. For at opretholde vores høje standarder gør vi meget ud af at uddanne vores medarbejdere. Det samme gælder, når det kommer til arbejdsforhold.

  Vores medarbejdere er erfarne i de nyeste rengøringsmetoder og teknologier, og de ved, hvordan man laver miljøvenlig hotelrengøring og håndterer sarte materialer korrekt.

  Vi giver dem kvalitets udstyr, så de kan udføre deres arbejde effektivt og virkningsfuldt. Vi mener nemlig, at vi ved at investere i vores medarbejdere, er i stand til at levere et højere serviceniveau til vores hotelkunder.

   

  Miljøvenlig hotelrengøring

  Ud over at gå ind for gode forhold for vores personale, går vi også ind for, at de har den nødvendige erfaring og ekspertise til at foretage allergi- og miljøvenlig hotelrengøring.

  Vi uddanner vores personale i brug af antibakterielle systemer. Rengøringsløsninger som er dokumenteret mere effektive end almindelige rengøringsmidler og sprit, når det kommer til bakterier og vira.

  På den måde kan vi holde hotellet det ekstra skridt renere.

  Hotelrengøring der er tilpasset jeres individuelle behov

  Skal vi hjælpe dig med at holde dit hotel pletfri?

  Med os som din rengøringspartner, kan du være sikker på at få rengøring med et højt serviceniveau og af høj kvalitet til en overkommelig pris. Vi kan være behjælpelige med både midlertidige- kortsigtede- og langtidssigtede løsninger.

  Sammen sammensætter vi en løsning, hvor du slipper for at håndtere rekruttering, udbetaling af løn og finde afløsninger ved sygdom – alt sammen 100% tilpasset dit hotels behov.

  Kontakt os

  Hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker at høre mere, er du velkommen til at udfylde vores kontaktformular nedenfor. Så vil vi vende tilbage til dig inden for den nærmeste fremtid.

  Lad os holde dit sted skinnende og kørende - kontakt os allerede i dag!

  FAQ – Hotelrengøring

   

  Hvilket hotelrengøring kan vi hjælpe dig med?

  Vi kan hjælpe dig med alt fra rengøring af lobby, fællesrum, bar, restaurant, værelser og meget mere. Du kan selv vælge mellem komplet erhvervsrengøring eller en rengøringsservice, der passer til dine behov.

  Hvor hurtigt kan vi hjælpe med rengøring af hotel?

  Rengøring påbegyndes efter nærmere aftale, hvor vi rykker ud på et aftalt tidspunkt. Typisk rykker vi ud fra-dag-til-dag hos vores kunder, når vi har indgået en serviceaftale.

  Hvad for noget hotelrengøring tilbyder vi?

  Har du brug for miljøvenlig eller særlig corona rengøring, kan vi være behjælpelige. Vi uddanner vores personale i brug af antibakterielle systemer, der er særligt velegnet mod bakterier og vira.

  BA Service