Natportier København

Natportieren er den betroede medarbejder, der arbejder om natten i receptionen. For hoteller er natportieren ofte gæsternes første kontakt, som hjælper med alt fra indtjekning til spørgsmål om området.

  Receptionen fungerer på mange måder som hotellets nervecenter. Det er her, hvor alle tråde samles, hvad angår check-in og check-out procedurer, håndtering af gæsteforespørgsler om hotellet og dets omgivelser. En velfungerende og serviceminded reception kan derfor gøre en stor forskel i, hvordan gæster opfatter hotellet.

  I hotelbranchen er førstehåndsindtrykket afgørende, hvor receptionen står i spidsen af det hele. Derfor er det vigtigt at have imødekommende og professionelle receptionister, som kan byde gæsterne velkommen døgnet rundt.

  Selvom dagtimerne typisk er de travleste på et hotel, spiller natten en mindst lige så vigtig rolle. De fleste receptioner har nemlig åbent 24/7. Derfor det vigtigt at have en eller flere natportier til at varetage administration og drift efter mørkets frembrud.

   Byd dine gæster klar med 5-stjernet receptionsservice om natten

   Når det kommer til hotelpersonale, er en natportier en vigtig brik i at sikre, at hotellets service og sikkerhed opretholdes døgnet rundt. Natportieren er oftest en af de allerførste, ansigter gæsterne møder, når de ankommer sent.  De hjælper med at skabe en tryg og imødekommende atmosfære for gæster, der ankommer sent eller har brug for assistance i de sene timer.

   Ethvert godt ophold begynder med god service. Kvalificeret, serviceminded og erfaren arbejdskraft kan gøre en betydelig forskel for ethvert hotel. Disse egenskaber er afgørende for at transformere et almindeligt ophold til er mindeværdigt ét.

   Hos BA Service ønsker vi at hjælpe dit sted med at opleve forskellen. Den forskel som højt kvalificeret personale, der møder gæsterne med et smil, kan gøre.

    Reception
    En glad kvindelig gæst med sin kuffert.

    En god hoteloplevelse døgnet rundt

    Med os som jeres receptionsservice partner kan du være sikker på, at jeres reception er i gode hænder døgnet rundt. Vi er et vikarbureau i København, som er specialiseret inden for hotelbranchen. Det betyder, at vi forstår vigtigheden af at have en kvalificeret natportier, der kan opretholde dit hotels standarder gennem natten. Vores kandidater er nøje udvalgt og trænet til at håndtere de unikke udfordringer, der følger med at arbejde i hotelbranchen. Vi sørger for, at de er uddannede i jeres rutiner og sted. Med en natportier fra BA Service kan du forvente:
    • Professionelt uddannede natportierer: Vores natportierer er trænet i både sikkerhedsprocedurer og kundeservice for at sikre, at dine gæster altid føler sig velkomne og sikre.
    • Fleksibilitet og pålidelighed: Vi tilbyder fleksible bemandingsløsninger, der matcher dit hotels specifikke behov. Uanset om det er på deltid, fuldtid eller vikarløsning.
    • Branchekendskab: Vores mangeårige erfaring i hotelbranchen betyder, at vi forstår de udfordringer, du måtte stå overfor.
    • 24/7 servicetelefon: Uanset om det drejer sig om hurtig vikarservice, spørgsmål omkring vores tjenester eller akut hjælp til uventede situationer, står vi klar til at hjælpe.

    Herudover kan vores natportier hjælpe med alt fra:

    • Lettere rengøring og vedligeholdelse af fællesarealer
    • Gæste check in og check ud
    • Administration af reservationer og bookninger
    • Telefonbetjening
    • Værtskab for dine gæster
    • Personlig betjening om natten, weekend og helligdage
    • Diverse ad hoc opgaver
    • Vejledning omkring gæsternes besøg
     Serviceminded receptionist

     Skræddersyet hotelløsninger efter jeres behov

     Vi forstår, at hver virksomhed er unik og med sine egne specifikke behov. Af denne grund lægger vi vægt på at tilbyde skræddersyede løsninger, der matcher med dit hotels individuelle krav. Vi går ud over traditionel, fast bemanding og vikarløsninger, da vi også tilbyder hotelservice og hjælp til hotelrengøring.

     Med en af de mest fleksible ordninger i branchen kan vi hjælpe dig, selv når det er akut. Vores vikarer kan efter aftale rykke hurtigt ud fra dag-til-dag. Hvad end du skal bruge en eller flere natportier, oldfrue eller noget helt tredje.

     Skal vi hjælpe dig med at varetage din reception?

     Gør din hoteloplevelse til noget, ganske særligt dag som nat. Med os som din partner inden for receptionsservice, sikrer du, at din reception er i trygge hænder – 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen. Med en pålidelig, erfaren og serviceminded natportier, der vedligeholder dit hotels standarder gennem hele natten.

     Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe din reception? Kom i kontakt med via knappen nedenfor her.

     Vores services 

     HOTELSERVICE

     RESTAURATIONSSERVICE

     KANTINESERVICE

     PERSONALEREKRUTTERING

     INSTITUTIONSSERVICE

     KONTORRENGØRING

     Kontakt os

     Hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker at høre mere, er du velkommen til at udfylde vores kontaktformular nedenfor. Så vil vi vende tilbage til dig inden for den nærmeste fremtid.

     Lad os holde dit sted skinnende og kørende - kontakt os allerede i dag!

     BA Service