Rengøring restaurant

Hos BA Service tilbyder vi alle former for services inden
for restaurationsbranchen.

Har du brug for hjælp til rengøringen af din restaurant?

Som restauratør er det vigtigt at have krammet på førstehåndsindtrykket af dit sted. Beskidte overflader, madrester og andet snavs giver ikke alene et frastødende indtryk, men også sundhedsskadeligt af stedet.

Som restauratør er det vigtigt, at du tager aktivt hånd om rengøringen af dit sted. Men i modsætning til almindelig rengøring, kræver restaurant rengøring ekstra grundighed og omtanke. Rengøringen skal nemlig leve op til Fødevarestyrelsens retningslinjer, hvis du skal undgå bøvl og bøder!

Effektiv og dybdegående rengøring

Rengøring der giver glade smil og smileyer

Har du udfordringer med at varetage din rengøring? Og ønsker du, at dit steds hygiejne lever op til kravene?

Hvis ja, tilbyder vi hos BA Service kvalitets erhvervsrengøring med skræddersyede løsninger indenfor rengøring af restauranter. Ikke to steder er ens, og dit sted er helt sikkert også unikt.

I modsætning til mange andre rengøringsfirmaer udspringer vi fra hotel- og restaurationsbranchen. Vi har mange års erfaring inden for branchen, hvor vi kender til alle de forskellige forventninger der måtte være.

Over 11 års erfaring inden for rengøring i restauranter

Som jeres rengøringspartner betyder det, at vi på første hånd kender til de hygiejne krav, som I går og tumler med. Vi ved, hvor afgørende grundig rengøring og god fødevarehygiejne er.

Derfor bruger vi allergivenlige og miljøvenlige rengøringsmidler, da det har bedre sundhedsmæssige virkninger. Hertil tilbyder vi også rengøring med antibakterielle rengøringsmidler.

Men ikke to steder er ens, hvorfor vi altid tilbyder skræddersyede løsninger som særligt tilrettelægges til jeres unikke behov.

Hvad end du har brug for hjælp til rengøring af:

  • Køkken
  • Toiletter
  • Barområde
  • Service
  • Borde og stole
  • Reception

Vi tilbyder alt inden for
restaurationsservice

KOK

KØKKENASSISTENER

KØKKENRENGØRING

OPVASK

TJENER

RENGØRING

Pålidelig rengøring og skinnede overflader

Vi går meget op i at kvalitetssikre vores service, hvorfor du altid vil få tilknyttet en inspektør til at føre løbende kontroller med rengøringen.

Vores medarbejdere er dygtige og alle uddannede inden for restaurant rengøring og restaurationsservice. Med os som din rengøringspartner kan du bekymringsfrit overlade rengøringen af dit sted til os, mens du fokuser på driften.

Vi tilbyder vores hjælp til både caféer, spisesteder og restauranter. Er din restaurant en del af et hotel, tilbyder vi også løsninger inden for hotelservice. Herunder kan vi også skræddersy en komplet løsning til hele dit sted efter behov.

 

24 timers servicetelefon

Når du indgår en rengøringsaftale med os, vil du få tilknyttet en 24 timers servicetelefon. Opstår der noget uventet eller akut, kan vi rykke ud efter dag-til-dag efter aftale og behov.

 

En af branchens mest fleksible vikarordninger

Vi tilbyder nogle af branchens mest fleksible vikarløsninger, hvis ikke den mest fleksible.

Hvad end du har brug for fast hjælp til rengøring, et par dage om ugen eller en komplet løsning, står vi klar til at hjælpe jer.

Har du brug for en rengøringsplan og hjælp til andet forfaldent rengøring, tilbyder vi også hjælp til:

En hotelrestaurant der gøres klar til gæsterne.

Skal vi hjælp jer med at rengøre jeres restaurant?

Rengøring i restauranter kan være omfattende og ikke mindst tidskrævende. Med mange bolde i luften kan du let komme til at slække på og glemme rengøringen. Ønsker du skinnende overfalder og indbydende omgivelser, står vi klar til at hjælpe jer.

Kontakt os for at høre om, hvordan vi kan hjælpe dit sted blive skinnende rent.

Kontakt os

Hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker at høre mere, er du velkommen til at udfylde vores kontaktformular nedenfor. Så vil vi vende tilbage til dig inden for den nærmeste fremtid.

Lad os holde dit sted skinnende og kørende - kontakt os allerede i dag!

BA Service